KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Kütüphane Haftası’nda Konaklı Çocuklardan Örnek Davranış

Kütüphane Haftası’nda Konaklı Çocuklardan Örnek Davranış

31 Mart 2023 Tarihinde Eklendi 344 Kez Okundu

Konaklı çocuklar deprem bölgesindeki yaşıtlarına yazdıkları duygu dolu mektupları ve onlar için seçtikleri hediye kitapları gönderdi.

Konak Belediyesi İzmir Milli Kütüphane Karataş Şubesi, Kütüphane Haftası’nda örnek bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Kemal Reis İlkokulu 3. sınıf öğrencilerinin konuk olduğu kütüphaneden seçilen kitaplar, öğrencilerin kendi getirdikleri kitaplar ve sevgi dolu mektupları eşliğinde deprem bölgesindeki çocuklara gönderildi. Çocukların, depremden etkilenen yaşıtlarına olan desteklerini ve sevgilerini mektuplar ve kitaplar aracılığıyla anlatma fırsatı bulduğu etkinlikte çocukları İzmir Milli Kütüphane Vakfı Başkanı ve Konak Belediyesi Meclis Üyesi Ulvi Puğ, CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından ve Konak Belediyesi Meclis Üyesi Şamil Sinan An da yalnız bırakmadı.

Çocuklardan duygulandıran mektuplar

Karataş semtindeki Konak Belediyesi İzmir Milli Kütüphane Karataş Şubesi’nde oyun, müzik ve kitap okuma etkinlikleriyle Kütüphane Haftası’nı kutlayan Kemal Reisli çocuklar, etkinliklerin ardından, depremzede arkadaşlarına yazdıkları mektupları okudu. Mektuplarda yer alan “Sizleri seviyoruz, üzülmeyin, yanınızdayız, sevdiğim kitapları size gönderiyorum, kötü günler geçecek” ifadeleri çocukların nasıl duyarlı olduğunu gösterdi, saf ve içten sevgilerini gözler önüne serdi. Etkinliğin ardından çocukların mektupları ve kitaplar, Konak Belediyesi’nin Kahramanmaraş’taki çadır kentine doğru yola çıktı. 


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
439 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
594 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
383 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
380 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
360 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
406 Kez Okundu