KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Konak’ta Açık Havada Spor Keyfi Başladı

Konak’ta Açık Havada Spor Keyfi Başladı

05 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi 210 Kez Okundu

Konak Belediyesi’nin gelenekselleşen etkinliği ‘Açık Havada Sabah Sporu’ on ayrı noktada eşzamanlı olarak başladı. Etkinlikler, haftanın dört günü kentin park ve meydanlarında ücretsiz düzenleniyor.


Konak Belediyesi’nin sağlıklı ve aktif bir yaşamı destekleyen geleneksel etkinliği “Açık Havada Sabah Sporu” başladı. Konaklıların iple çektiği spor etkinliği ilk gününde, kentin dört bir yanındaki park ve meydanlarda olmak üzere tam 10 ayrı noktada sporseverleri buluşturdu. Haftaya zinde başlamak isteyen Konaklılar, komşularıyla, arkadaşlarıyla birlikte sabah sporu yaptı. Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Konaklıları sabah sporuna davet ederek, “Geçtiğimiz yıl da haftanın dört günü, havanın güzel olduğu her sabah komşularımızla parklarda, meydanlarda buluştuk, birlikte spor yaptık. Şimdi yine, hep birlikle, güzel havanın tadını spor yaparak çıkaralım. Bir yandan sağlığımıza katkı sağlarken bir yandan da bir arada olmanın mutluluğunu yaşayalım. Tüm Konaklı komşularımızı sabah sporu etkinliklerimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.


Haftanın dört günü on ayrı noktada

Uzman antrenörler eşliğindeki etkinlikler, pazartesi, çarşamba, cuma ve cumartesi günleri olmak üzere haftanın 4 günü sabah 08.30’da başlıyor. Hatay Pazaryeri’ndeki etkinlik ise pazartesi günleri semt pazarı kurulduğu için çarşamba, cuma ve cumartesi günleri gerçekleştiriliyor. Etkinlikler, Kültürpark’tan Gültepe’ye, Zeytinlik’ten Güzelyalı’ya on ayrı noktada, Konaklıları sağlıklı yaşam için spor yapmaya davet ediyor.

 

Konak Belediyesi’nin düzenlediği Açık Havada Sabah Sporu etkinlik noktaları:

Fuar Kültürpark (İsmet İnönü Sanat Merkezi yanı, çim alan)

Mehmet Ali Akman Parkı

Denizatı Parkı (Güzelyalı)

Karantina Meydanı (Küçükyalı Sahil)

Behçet Uz Parkı (İnönü son durak)

Kılıçreis Parkı (Üçyol Metro)

Dr. Saadettin Yağdıran Parkı (Güneşli Mahallesi)

Gültepe Semt Merkezi

Tülay Aktaş Parkı (Zeytinlik)

Hatay Pazaryeri (Çarşamba, Cuma, Cumartesi)


Foto Galeri

Son Haberler
Konak’tan Yenidoğan Parkı’na Modern Saha

23 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
87 Kez Okundu

Gençliğin Sesi Konak’tan Yükselecek

22 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
88 Kez Okundu

Konak’ta Ziyaretle Gelen Mutluluk: Dört Can Dost Yuvasına Kavuştu

22 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
75 Kez Okundu

Afetlerde Erişilebilirliğin Önemine Konak’ta Dikkat Çekildi

21 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
91 Kez Okundu

Başkan Mutlu Dünya Gençleriyle Buluştu

20 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
126 Kez Okundu

Başkan Mutlu Kosovalı Öğrencilerle Bir Araya Geldi

18 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
122 Kez Okundu