KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Konak’ta Memurun Yüzünü Güldüren Sözleşme

Konak’ta Memurun Yüzünü Güldüren Sözleşme

13 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi 637 Kez Okundu

Konak Belediyesi ile Tüm Yerel-Sen İzmir 2 No’lu Şube arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde imzalar emekten yana atıldı. Konak Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Batur, “Memurumuzu enflasyona ezdirmedik” diye konuştu.

Konak Belediyesi ile Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm Yerel-Sen) İzmir 2 No’lu Şube arasında yapılan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri tamamlandı. Belediyede çalışan 506 memuru kapsayan sözleşmede imzalar emekten yana atılırken, çalışanların yüzü güldü.

Tüm Yerel-Sen İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Ali Balık ve işyeri temsilcilerini makamında konuk eden Konak Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Batur, sözleşmeyi değerlendirerek, memuru enflasyona ezdirmediklerini söyledi. Batur, “Belediye başkanı olarak şehrimize hizmet üretirken her zaman mesai arkadaşlarımızın, belediye emekçilerimizin haklarını gözeterek, iş barışını koruyarak hareket etmeye özen gösterdik. Ben her zaman buna dikkat eden bir başkan oldum. Ekonomik şartların herkesi zorladığı bir dönemde biz yine memurumuzu enflasyona ezdirmedik, memurumuzun yanında durmayı seçtik.Yaptığımız toplu iş sözleşmesi tüm emekçi arkadaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

“Emeğin yanında oldunuz”

Tüm Yerel-Sen İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Ali Balık da Başkan Batur’a tüm mesai arkadaşlarıadına teşekkürlerini iletti. Başkan Batur’un emekçinin yanında duran, emekçiyi koruyan, sözleşmelerde istenilenden fazlasını veren bir belediye başkanı olduğunu dile getiren Balık, “Her zaman olduğu gibi yine memurun yanında, emeğin yanında oldunuz. Emekten yana olan, deneyimli bir belediye başkanıyla çalışmak bizler için de gururdur ” dedi.


Foto Galeri

Son Haberler
Konak’ta Kaldırımlar Mercek Altında

26 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
42 Kez Okundu

Konak’ta İşçinin Yüzünü Güldüren Sözleşme

25 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
132 Kez Okundu

Konak’ın Parklarında 23 Nisan Coşkusu

25 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
42 Kez Okundu

23 Nisan’da Konak’ın Müzeleri Doldu Taştı

24 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
57 Kez Okundu

Konak’ta Çocuk Başkanlardan Anlamlı Mesaj

23 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
65 Kez Okundu