Anasayfa > Haberler > Konak’ın Mahallelerinde Yaz Temizliği

Konak’ın Mahallelerinde Yaz Temizliği

06 Haziran 2023 Tarihinde Eklendi 313 Kez Okundu

Konak Belediyesi ekipleri, yaz mevsiminin gelmesi ve yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle ilçeyi köşe bucak temizliyor.

Konak Belediyesi, vatandaşların dışarıda daha çok vakit geçirdiği yaz mevsiminin gelmesi ve yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle rutin yürüttüğü temizlik çalışmalarını artırdı. Mehtap ve İsmet Paşa mahallelerinden başlattığı temizlik çalışmalarına Beştepeler ve Alsancak Kahramanlar bölgelerinden devam eden ekipler, sokakları ve caddeleri süpürdü. Sokaklar su tankerleriyle baştanbaşayıkanırken, süpürgeli temizlik aracıyla yollarda detaylı temizlik yapıldı.Çöp konteynerleri dezenfekte edilerek, mikrop ve bakterilerden arındırıldı. Moloz döküldüğü tespit edilen boş arsa ve alanlar da temizlendi. 20 personelin görevlendirildiği çalışmalarda 1 kepçe, 1 kamyon, 1 moloz aracı ve bir yıkama aracı kullanıldı. Konak Belediyesi’nin kapsamlı temizlik çalışması düzenli olarak her mahallede devam ettirilecek ve ilçenin dört bir yanındaki caddeler, sokaklar ve yeşil alanlar Konaklılar için pırıl pırıl tutulacak.