KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Konak’ın 2020 Yılı Faaliyet Raporu Kabul Edildi

Konak’ın 2020 Yılı Faaliyet Raporu Kabul Edildi

06 Nisan 2021 Tarihinde Eklendi 542 Kez Okundu

Konak Belediye Meclisi nisan ayı ikinci oturumunda 2020 Yılı Belediye Başkanı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi. Pandeminin yükselişe geçmesiyle birlikte artan vakalar nedeniyle toplantı kısa tutulurken, Başkan Batur’un önerisi ile faaliyet raporu ile ilgili görüş ve değerlendirmeler mayıs ayı meclisine bırakıldı.

Konak Belediye Meclisi nisan ayı ikinci olağan toplantısı Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un yöneteminde toplanan mecliste, pandemi önlemleri nedeniyle oylamalar hızla yapılarak oturum kısa sürede bitirildi. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un önerisi ile 2020 Yılı Belediye Başkanı Faaliyet Raporunun oylanmasına, ilgili görüş ve eleştirilerin ise mayıs ayının ilk meclis toplantısına ertelenmesine karar verildi. Başkan Batur, meclis açış konuşmasında, Covid-19 salgınında vaka sayılarının yüksek olması ve bulaşın artması nedeniyle oturumu en kısa sürede tamamlamaları gerektiğini söyledi ve “Pandemi sürecinde olağanüstü günler yaşıyoruz. Salgınının hızlandığını, bulaşın arttığını ve vaka sayıların çok yüksek olduğunu görüyoruz. Bu durumdan maalesef belediyemiz de etkilendi. Mesai arkadaşlarımız arasında 36 vaka var, 46 kişi de temaslı görünüyor. Meclis üyesi arkadaşlarımız arasında bugün test yaptırıp sonuçlarını bekleyenler var. Bu nedenle bugün, meclis toplantımızı süratle tamamlamamız gerekiyor. Faaliyet raporumuzun da bugün oylanması gerekiyor. Faaliyet raporunun oylamaya sunulduğu toplantı, yılın değerlendirildiği, eksiklerin ortaya konduğu, eksiklerle ilgili belediye başkanının ve meclis üyelerinin karşılıklı fikirlerini ortaya koyduğu bir oturum olur. Ancak bulunduğumuz durum nedeniyle, raporun eleştirisi ve değerlendirmesi mayıs ayı meclisinde yapılmak üzere faaliyet raporunun bugün oylanmasını rica ettik. Meclisteki tüm siyasi parti gruplarımıza anlayışları için teşekkür ediyorum. Sağlık her şeyin önünde. Ama gösterdiğiniz bu anlayış da çok önemli” diye konuştu.

Oylama tamam, görüş ve değerlendirmeler bir sonraki mecliste

Meclis açış konuşmasının ardından 2020 Yılı Belediye Başkanı Faaliyet Raporunun oylamasına geçildi. Faaliyet raporu 20 kabul, 7 ret oyu alarak oy çokluğu ile kabul edildi. Konak Belediyesi’nin 2020 Yılı Belediye Başkanı Faaliyet Raporu hakkında görüş ve eleştiriler ise 3 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak meclis oturumunda gündeme gelecek.


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
429 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
580 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
377 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
376 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
351 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
400 Kez Okundu