Anasayfa > Haberler > Konak Zabıta Personeli Depreme Hazır

Konak Zabıta Personeli Depreme Hazır

23 Kasım 2022 Tarihinde Eklendi 72 Kez Okundu

Konak Zabıta personeli, depreme hazır

Konak Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı olarak görev yapan Zabıta memurlarına, olası bir depreme karşı Afet Farkındalık Eğitimi verildi. 128 zabıta memurunun katıldığı eğitimde Tahliye Tatbikatı da yapıldı.

Konak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeline, meydana gelebilecek olası bir depreme karşı AFAD’ın hazırlamış olduğu Afet Farkındalık Eğitimi verildi. Konak Belediyesi Sivil Savunma Uzmanı, AFAD Eğitmeni Şebnem Elçi, AFAD Eğitmeni Zabıta Memuru Ali Balık tarafından yürütülen eğitim, Konak Belediyesi Eşrefpaşa Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konak Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görevli zabıta memurlarının katıldığı eğitimde, deprem anında ve deprem sonrasında yapılması gerekenlerle ilgili sunum yapıldı. 128 zabıta memurunun katıldığı eğitim kapsamında Deprem Tahliye Tatbikatı gerçekleştirildi.