Anasayfa > Haberler > Konak Sezona Ortadaki Oyun’la Başladı

Konak Sezona Ortadaki Oyun’la Başladı

17 Kasım 2022 Tarihinde Eklendi 98 Kez Okundu

Konak Belediyesi’nin bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının ardından izleyiciyle buluşan Gülriz Sururi Sahnesi, sezona Ortadaki Oyun’la başladı. Altan Erkekli ve Veysel Diker’in, oyunculuklarıyla bir kez daha büyülediği tiyatro oyununu izleyen Başkan Batur, “Bu kasvetli ortamda, içinden geçtiğimiz zor günlerde, bize çok güzel bir akşam yaşatan değerli sanatçılarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konak Belediyesi, yeni sezondaki kültür sanat etkinliklerini muhteşem bir tiyatro oyunuyla başlattı. Eşrefpaşa Kültür Merkezi’nin yenilenen tasarımıyla göz dolduran Gülriz Sururi sahnesi, ikisi de Orta oyunu üstadı olan Altan Erkekli ve Veysel Diker’i konuk etti. Ortadaki Oyun ile İzmirli izleyiciyle buluşan sanatçıları izleyenler arasında Konak Belediye Başkanı Abdül Batur da yer aldı. Veysel Diker’in yazıp yönettiği ve Altan Erkekli ile birlikte sahne aldığı iki kişilik oyun büyük alkış aldı. Bol kahkaha ve bol alkış eşliğinde keyifli bir seyir yaşatan müzikli oyunun sonunda Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, sanatçılara çiçek takdim etti. Batur, “Bu kasvetli ortamda, içinden geçtiğimiz zor günlerde, bize çok güzel bir akşam yaşatan değerli sanatçılarımıza çok teşekkür ediyorum. İkisi de hayran olduğumuz sanatçılarımız” dedi.