KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Konak Belediyesi Maske Üretimine Başladı

Konak Belediyesi Maske Üretimine Başladı

03 Nisan 2020 Tarihinde Eklendi 1049 Kez Okundu

HEDEF: İLK ETAPTA 40 BİN ADET

Konak Belediyesi’nin 1. Kadriye Semt Merkezi maske üretim atölyesine döndü. Merkezi ziyaret eden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, maskelerin sahada çalışan belediye personeline ve sağlık çalışanlarına dağıtılacağını açıkladı.

                                                                                                                

Koronavirüse karşı ilçede sıkı önlemler alan Konak Belediyesi, salgından korunmak için en çok ihtiyaç duyulan ürünlerin başını çeken maskelerin üretimi için de harekete geçti. Belediyeye bağlı 1. Kadriye Semt Merkezi’nde, Konak Kaymakamlığı işbirliğiyle maske üretimi başlatıldı. Merkezde sabahtan öğle saatlerine kadar Konak İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne bağlı öğretmenler maske dikiyor. Maske dikimi öğleden sonra da gönüllülerle devam ediyor. Merkezde ilk etapta 40 bin adet dikilmesi hedeflenen maskeler hem sahada çalışan belediye personeline hem de sağlık çalışanlarına dağıtılacak.

 

Batur’dan teşekkür ziyareti

                                      

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, maske dikim atölyesine dönen 1. Kadriye Semt Merkezi’ni ziyaret ederek, yapılan çalışmaları inceledi. Maske üreten öğretmen ve gönüllülere teşekkür eden Başkan Batur, “Sizler ailenizden, sevdiklerinizden feragat ederek buraya geldiniz. Sizler için gerekli önlemleri burada da aldık. Lütfen sizler de sağlığınıza dikkat ederek çalışın. Örnek davranışınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu salgına karşı dayanışma ruhumuzla güçleniyoruz. Hocalarımıza, gönüllülerimize, büyük özveriyle çalışan tüm belediye personelimize şükranlarımı sunuyorum. Bugünleri de böyle omuz omuza atlatacağız” diye konuştu.

  


Foto Galeri

Son Haberler
Konak’ta Greve Nokta Koyan İmza: En Düşük Maaş 58 Bin TL

09 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
832 Kez Okundu

CHP Lideri Özel’e Yapılan Saldırı Konak Meclisi’nde Kınandı

07 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
131 Kez Okundu

Hıdırellez Konak’ta Coşkuyla Kutlandı

06 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
275 Kez Okundu

Konak’ta Açık Havada Spor Keyfi Başladı

05 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
116 Kez Okundu

Konak’ta Afetlere Karşı Güçlü İş Birliği

04 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
205 Kez Okundu

Konak’ta ‘Amazonlar El Ele’ Eğitimleri Başlıyor

03 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
114 Kez Okundu