Anasayfa > Haberler > Konak Belediyesi Ekipleri Fırtınadan Yıkılan Ağaca Müdahale Etti

Konak Belediyesi Ekipleri Fırtınadan Yıkılan Ağaca Müdahale Etti

29 Kasım 2023 Tarihinde Eklendi 216 Kez Okundu

İzmir’de gece boyunca etkili olan kuvvetli sağanak yağış ve fırtına sebebiyle devrilen ağaçlar Konak Belediyesi ekiplerinin çalışmasıyla kaldırıldı. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, olumsuz hava şartları nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşın mağduriyet yaşamaması için belediye ekiplerinin sahada olduğunu söyledi.

İzmir’i etkisi altına alan şiddetli yağış ve fırtına sebebiyle Konak Belediyesi ekipleri geceyi teyakkuzda geçirdi. Hava şartları nedeniyle ilçede yaşanabilecek olumsuzluklara karşı sahada olan Konak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, devrilen ağaçlara anında müdahale etti. Göztepe Mahallesi 87 Sokak’ta devrilerek önünde bulunduğu apartmana yaslanan bir çam ağacına da müdahale eden belediye ekipleri, uzun uğraşlar sonucu tehlikeyi ortadan kaldırdı.

Ekipler sahada

Teknik ekibiyle beraber ilk günden itibaren sahada olarak şiddetli yağmur ve fırtınanın oluşturduğu zararları yerinde inceleyen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, vatandaşın mağduriyet yaşamaması için belediye ekiplerini seferber ettiklerini söyledi.