Anasayfa > Haberler > Konak Belediye Meclisi Ayın İkinci Toplantısını Gerçekleştirdi

Konak Belediye Meclisi Ayın İkinci Toplantısını Gerçekleştirdi

08 Mayıs 2023 Tarihinde Eklendi 311 Kez Okundu

Konak Belediye Meclisi mayıs ayı ikinci toplantısında 2022 Mali Yılı İdare ve Kesin Hesap Cetvelleri oy çokluğuyla onayladı. Ayrıca Konak Belediyesi’nin Hatay semtindeki hissesinin kat karşılığı olarak değerlendirilmesine karar verilerek belediyeye hissesi karşılığında iki daire kazandırıldı.

Konak Belediye Meclisi mayıs ayının ikinci olağan toplantısını Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Başkan Vekili Mahmut Esat Aslan yönetimindeki oturumda Hatay semtindeki Konak Belediyesi’ne ait hissenin kat karşılığı şeklinde değerlendirilmesine yönelik önerge oybirliğiyle kabul edildi. Hukuk, İmar, Plan ve Bütçe Komisyonunun onaylanan raporuna göre Konak Belediyesi,2.Karantina Mahallesi’nde benzin istasyonu olan bölgedeki toplam 797,78 metrekarelik alanın106,54 metrekarelik hissesine karşılık iki daire sahibi olacak. Öte yandan mecliste 2022 Mali Yılı İdare ve Kesin HesapCetvelleri oy çokluğuyla kabul edildi.