KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > İzmir’in Kalbi Konak Yüzünü Yeniledi

İzmir’in Kalbi Konak Yüzünü Yeniledi

23 Ağustos 2019 Tarihinde Eklendi 952 Kez Okundu

Rekor oyla seçimi kazanan Abdül Batur yönetiminde yeni döneme hızlı başlayan Konak Belediyesi, değişimini sanal dünyada da sürdürüyor. Belediyenin resmi internet sitesi “hizmet” odaklı yeni yapısıyla vatandaşların kullanımına sunuldu. Yenilenen web sitesine girenler Konak Belediyesi ile ilgili her türlü bilgiye ve işleme kolayca ulaşım sağlayabiliyor. Test yayınının ardından geçtiğimiz günlerde yayına giren yeni web sayfası kurumsal tasarımı ve kolay kullanımıyla yepyeni bir görünüme kavuştu. Yeni web sitesi geçmişte olduğu gibi http://www.konak.bel.tr adresi üzerinden kullanıma açıldı.

KOLAY KULLANIM

Konak Belediyesi’nin yeni web sitesi tasarlanırken vatandaşların daha etkin ve daha kolay şekilde faydalanmaları hedeflendi. Kullanıcıların sayfa trafikleri ölçülerek en yoğun kullanımın olduğu sayfalar daha görünür hale çıkarıldı. Kurumsal yapı dikkate alınarak sitenin ön yüz tasarımı baştan aşağı yeniledi. İçeriklerin sadeleştirildiği sitede hizmetlere kolay erişimin yanı sıra estetik görünüm ön planda tutuldu.

KURUMSALLIK ÖN PLANDA

Mavi ve beyaz renklerin ağırlıkta olduğu web sitesi şık tasarımıyla beğeni topladı. Yenilenen yüzünde belediye hizmetlerinin, e-belediyecilik uygulamalarının yanı sıra Konak’a dair bilgiler, fotoğraflar, haberlerin yer alacağı paylaşım alanları bulunuyor. Ayrıca Konak Belediyesi’nin beğeniyle takip edilen KNK dergisi de dijital formatta web sitesi üzerinden okunabilecek. Yenilenen web sitesinde daha görünür olan KNK sayfasını tıkayanlar dergiyi PDF formatında rahatlıkla okuyabiliyor.

SIRADA MOBİL UYGULAMA VAR

Konak Belediyesi, yenilenen web sayfasının ardından çok yakında mobil belediyecilik uygulamasını da hizmete sokacak. İçinde mevcut belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra çeşitli uygulamaların da bulunacağı sistem mobil telefon ve tabletlere yüklenebilecek. Belediyenin kültür sanat etkinliklerinin duyuruları, kurs başvuruları, sosyal yardımlar ve belediye çalışmaları mobil uygulama aracılığıyla vatandaşlara anında bildirim olarak gelecek.

E-BÜLTEN GÖNDERİMİ BAŞLADI

Konak Belediyesi, geçtiğimiz haftalarda E-Bülten uygulamasını başlatmıştı. Elektronik haberleşme sistemi üzerinden sunulan hizmet sayesinde duyurular artık daha fazla kişiye ulaşabiliyor. Özellikle belediyenin faaliyetlerinin tanıtımı konusunda büyük kolaylık sağlayan E-Bülten, belirli periyotlarda gönderilmeye devam edecek. İsteyen vatandaş web sitesi üzerinde yer alan kayıt alanına e-mail adresini yazarak E-Bülten alabiliyor.


Foto Galeri

Son Haberler
Konak Belediyesi 2023 Faaliyet Raporu Meclisten Geçti

18 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
30 Kez Okundu

Göztepe Sakinlerinden Başkan Mutlu'ya Sevgi Seli

17 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
35 Kez Okundu

Azerbaycan Kadınları Baharı Başkan Mutlu’yla Karşıladı

16 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
75 Kez Okundu

Konak'ın Parkları Bayramda Çiçek Açtı

13 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
85 Kez Okundu

Konak'ta Bayram Temizliği

10 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
101 Kez Okundu