Anasayfa > Haberler > Göztepe’nin 96. Yaşını Birlikte Kutladılar

Göztepe’nin 96. Yaşını Birlikte Kutladılar

14 Haziran 2021 Tarihinde Eklendi 124 Kez Okundu

Kutlama ziyaretinde özel görüşme

Takımın kuruluş yıldönümü kutlamak için Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil’i ziyaret eden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ünlü futbol adamıyla özel bir görüşme de yaptı. Batur, Sepil’den görevde kalmasını istedi.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil’le bir araya geldi. Batur, Göztepe’nin kuruluş yıldönümünü kutlamak için Sepil’un Urla’daki çalışma ofisini ziyaret etti. Takımın başkanlığından ayrılacağını açıklayan Sepil’le baş başa, özel bir görüşme yapan Başkan Batur, kararını gözden geçirmesini istediği ünlü futbol adamının görevine devam etmesi gerektiğini söyledi. Sepil de Batur’a yıldönümü kutlaması ve ziyaret için teşekkür etti. Ziyaret sırasında Başkan Batur, Sepil’le birlikte pasta keserek, takımın yıldönümünü de kutladı.

“Göztepe’nin Sepil’e ihtiyacı var”

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, daha önce yaptığı açıklamada Mehmet Sepil’in Göztepe’den istifa edeceğini açıklamasının içine sinmediğini söylemişti. Sepil’in Göztepe’nin belli bir noktadan Süper Lig’e gelmesi, stadın ve tesislerin yapılması konusunda çok büyük emek verdiğine dikkat çeken Batur, “Kendisine emekleri için teşekkür ediyoruz ama Mehmet Sepil Başkanımızın ayrılması içimize sinmedi. Taraftarlar geri dönmesini istiyor ve ben de geri dönmesi gerektiği kanaatindeyim. Gerçekten Göztepe’yi seven, Göztepe semtinin çocuğu. Yıllar sonra gelip Göztepe’yi belli bir noktaya getirmek için büyük çaba harcayan iyi bir Göztepeli. Mehmet Sepil Başkanımız Beşiktaş maçında biraz kırıldı, onu da biliyoruz. Neticede Göztepe’nin Mehmet Sepil Başkanımıza ihtiyacı var” demişti.