Anasayfa > Haberler > Dünya Temizlik Günü’nde Farkındalık Yaratan Çalışma

Dünya Temizlik Günü’nde Farkındalık Yaratan Çalışma

20 Eylül 2021 Tarihinde Eklendi 103 Kez Okundu

Dünya Temizlik Günü’nde Konak Belediyesi’yle İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin çevre ve temizlik ekipleri, Gıda Çarşısı’nda gerçekleştirdikleri, gönüllülerin de katıldığı temizlik ve çöp toplama çalışmasıyla farkındalık yarattı.

Konak Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi, Dünya Temizlik Günü’nde farkındalık yaratmak amacıyla ortaklaşa temizlik çalışması yaptı. İzmir’in en yoğun noktalarından Gıda Çarşısı’nda bir araya gelen temizlik ekipleri, 1203 Sokak’tan başlattıkları çalışmada tüm sokak ve caddelere girerek bölgedeki çöp ve atıkları elbirliğiyle topladı. Her gün düzenli olarak temizliği yapılan ve çöpleri toplanan Çarşı’da Dünya Temizlik Günü’ne özel gerçekleştirilen çalışmayla, temiz bir çevre için farkındalık yaratıldı. İki belediyeden toplam 23 temizlik personeli, 1 kamyon, 1 kupa aracı, 1 kepçe, 1 yıkama aracı ve 2 karcher süpürme aracıyla yapılan çalışmalara gönüllüler de destek verdi.Yapılan çalışmalar Gıda Çarşısı esnafından da tam not aldı.