Anasayfa > Haberler > Batur'dan Dünya Kadınlar Günü'nde Dayanışma Vurgusu

Batur'dan Dünya Kadınlar Günü'nde Dayanışma Vurgusu

08 Mart 2023 Tarihinde Eklendi 352 Kez Okundu

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, deprem bölgesinden gelerek İzmir’de konuk olan kadınlarla bir araya gelen Başkan Batur, dayanışma ve emeğin gücüne dikkat çekerek “Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde sizlerle beraber olmak, Kadınlar Günü dayanışmasını birlikte yaşamak istedik. Her zaman sizlerin yanındayız, bunu unutmayın” dedi.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, Konak Belediyesi Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı’nda düzenlenen Kadınlar Günü kahvaltısında, deprem bölgesinden gelerek İzmir’de konuk edilen kadınlarla bir araya geldi. Deprem felaketinin ardından, zor günleri dayanışmayla aşacaklarını ifade eden Başkan Batur, “Bir felaket yaşıyoruz. Bu felaketi dayanışma içerisinde atlatmaya çalışıyoruz. Yaralarımızı sarmak için İzmir’de bütün belediyeler, seferber olduk. Bugün Dünya Emekçi Kadınlar Günü. Bugün sizlerle beraber olmak, Kadınlar Günü dayanışmasını birlikte yaşamak istedik” dedi.

“Kadınlar Günü dayanışmasını birlikte yaşıyoruz”

Kadınlar Günü’nün de emeğin ve dayanışmanın gücünü bir kez daha hatırlattığını belirten Başkan Batur, sözlerini şöyle sürdürdü:
 “Felaketin izlerini ve acısını dayanışmayla atlatmaya çalıştığımız günlerde emeğin ve dayanışmanın önemini bir kez daha anlıyor, yaşıyoruz.  Her zaman sizlerin yanındayız, bunu unutmayın. Başımızın üstünde yeriniz var” dedi.