KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Batur: Yılmayacağız, Tüm Gücümüzle Çalışmaya Devam Edeceğiz

Batur: Yılmayacağız, Tüm Gücümüzle Çalışmaya Devam Edeceğiz

11 Nisan 2023 Tarihinde Eklendi 276 Kez Okundu

Kılıçdaroğlu seçim bürosuna çirkin saldırı

CHP Konak İlçe Başkanlığının İkiçeşmelik’teki seçim bürosuna düzenlenen taşlı saldırı sonrası açıklama yapan Başkan Batur, “Cumhuriyet Halk Partililer olarak ve İzmirliler olarak bu tür saldırılardan hiçbir zaman yılmadan mücadelemize devam edeceğiz. Burada bulunan bütün partili arkadaşlarımız ve yöneticilerimizle beraber bir yumruk halinde bu saldırılara karşı duracağız. Hiçbir şey bizi yıldıramaz. 13. Cumhurbaşkanımız olarak Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçilmesinde, partimizin başarılı olmasında çalışmalarımızı en üst noktada sürdürürken bu olay bizi daha da kamçılamış oldu” dedi.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur,  Konak’ın İkiçeşmelik semtindeki CHP Konak İlçe Başkanlığının seçim bürosuna gerçekleştirilen çirkin saldırı hakkında açıklama yaptı. Başkan Batur, yeni hizmete giren, açılışı önümüzdeki hafta yapılacak olan büroya yapılan taşlı saldırı sonrası yaptığı açıklamada, “Konak İlçe Başkanlığımızın İki Çeşmelik’te oluşturduğu, 13. Cumhurbaşkanı adayı Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun çalışmalarının yürütüleceği seçim büromuza maalesef taşlı saldırı oldu.  Seçim sürecinde bu tür şeylerin olması çok doğru değil. Seçim dönemde herhangi bir siyasi partiye ve düşünceye bu olayı mal etmemiz mümkün değil. Bizim yöneticiler olarak bu gerginlik havasını minimize etmemiz lazım” dedi.

Batur: Hiçbir şey bizi yıldıramaz.

Alınan bilgi ve kamera kayıtlarına göre olayın sabah 09.00 civarında gerçekleştiğini, genç bir vatandaşın elindeki taşla kapı ve camları kırarak kullanılmaz hale getirdiğini belirten Başkan Batur, vatandaşın emniyetteki ilk ifadesindeCumhuriyet Halk Partisinin seçim bürosu olduğu için camları kırdığı ve Ak Partiye oy verilmesini istediği beyanında bulunduğunu söyledi. Başkan Batur sözlerini şöyle sürdürdü:

“Olay bize sabah 09.00 gibi intikal etti ve ilçe başkanımız Akın Küçükoğullarından emniyet güçlerine haber verdi. Emniyet güçlerimiz de olaya hemen müdahale ederek ilgili şahsı yakaladı. Seçim döneminde, bu tür saldırılar bu ara sık sık olmaya başladı. Ama Cumhuriyet Halk Partililer olarak ve İzmirliler olarak bu tür saldırılardan hiçbir zaman yılmadan mücadelemize devam edeceğiz. Yakalanan şahıs ifadesinde bunları kullanmış. Biliyorsunuz bu hafta Polis Haftası ve biz de bu sebeple bugün İlçe Emniyet Müdürümüzle görüşecektik. Olayın mahiyetini kendisinden de tam olarak öğrenmiş olacağız. Maalesef İstanbul’da CHP ve İYİ Parti’ye, sonra İzmir’e de sıçrayacak şekilde olması bizleri üzdü. Ama burada bulunan bütün partili arkadaşlarımız ve yöneticilerimizle beraber bir yumruk halinde bu saldırılara karşı duracağız. Hiçbir şey bizi yıldıramaz. 13. Cumhurbaşkanımız olarak Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçilmesinde, partimizin başarılı olmasında çalışmalarımızı en üst noktada sürdürürken bu olay bizi daha da kamçılamış oldu.”


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
429 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
580 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
376 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
376 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
350 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
400 Kez Okundu