Anasayfa > Haberler > Batur Kılıçdaroğlu’ndan Söz Aldı

Batur Kılıçdaroğlu’ndan Söz Aldı

27 Şubat 2020 Tarihinde Eklendi 857 Kez Okundu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Genel Merkez’de ziyaret eden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Kılıçdaroğlu’nu Konak’ta hizmete girecek yeni merkez ve tesislerin açılış törenlerine davet etti.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ankara’da ziyaret etti. Başkan Batur, ziyaret sırasında Kılıçdaroğlu’na Konak’ta yapılan çalışmalarla ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından Başkan Batur, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu, Konak’a değer katacak ve Konaklıların sosyal yaşam standardını yükseltecek Toros Sosyal Tesisi ve Kapalı Pazaryeri, Gültepe Spor Kompleksi ve Engelsiz Yaşam Köyü’nün açılışına davet etti. Batur, Kılıçdaroğlu’ndan nisan ayı programı doğrultusunda Konak’taki açılış törenlerine katılacağının sözünü aldı.

Açılış ve Temel Atma Bir Arada

Açılışa hazırlanan Toros Sosyal Tesisi ve Kapalı Pazaryeri, Gültepe Spor Kompleksi ile Engelsiz Yaşam Köyü’nün yanı sıra, 1.Kadriye Çok Amaçlı Tesisinin de temeli atılacak. Aynı zamanda yapımları tamamlanan tarihi Alanyalı (Yemişçizade) Konağı ve İkizevler ile yapımı süren projeler için inceleme gezisinin de programa dahil edilmesi planlanıyor.