KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Batur Kılıçdaroğlu’ndan Söz Aldı

Batur Kılıçdaroğlu’ndan Söz Aldı

27 Şubat 2020 Tarihinde Eklendi 835 Kez Okundu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Genel Merkez’de ziyaret eden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Kılıçdaroğlu’nu Konak’ta hizmete girecek yeni merkez ve tesislerin açılış törenlerine davet etti.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ankara’da ziyaret etti. Başkan Batur, ziyaret sırasında Kılıçdaroğlu’na Konak’ta yapılan çalışmalarla ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından Başkan Batur, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu, Konak’a değer katacak ve Konaklıların sosyal yaşam standardını yükseltecek Toros Sosyal Tesisi ve Kapalı Pazaryeri, Gültepe Spor Kompleksi ve Engelsiz Yaşam Köyü’nün açılışına davet etti. Batur, Kılıçdaroğlu’ndan nisan ayı programı doğrultusunda Konak’taki açılış törenlerine katılacağının sözünü aldı.

Açılış ve Temel Atma Bir Arada

Açılışa hazırlanan Toros Sosyal Tesisi ve Kapalı Pazaryeri, Gültepe Spor Kompleksi ile Engelsiz Yaşam Köyü’nün yanı sıra, 1.Kadriye Çok Amaçlı Tesisinin de temeli atılacak. Aynı zamanda yapımları tamamlanan tarihi Alanyalı (Yemişçizade) Konağı ve İkizevler ile yapımı süren projeler için inceleme gezisinin de programa dahil edilmesi planlanıyor.


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
438 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
591 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
383 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
380 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
360 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
406 Kez Okundu