Anasayfa > Haberler > Başkan Batur’dan Çadır Kent Ziyaretinde Dayanışma Vurgusu

Başkan Batur’dan Çadır Kent Ziyaretinde Dayanışma Vurgusu

10 Mart 2023 Tarihinde Eklendi 432 Kez Okundu

Konak Belediyesi’nin Kahramanmaraş’taki çadır kentinde çocuklarla ve depremzede vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Batur, “Dayanışmadan ve bir arada olmaktan aldığımız güçle birbirimize daha sıkı kenetleniyoruz. Aydınlık günler artık çok yakın. Aydınlık günlere dayanışarak çıkacağız” dedi.

Konak Belediyesi’nin Kahramanmaraş’taki çadır kentinde depremzede vatandaşları bir an olsun yalnız bırakmayan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, geçen hafta olduğu gibi bu hafta da çadır kenti ziyaret etti. Başkan Batur,kurulduğu hafta 454 kişiye yuva olan, bugün ise 560 vatandaşın yaşadığı çadır kentte,vatandaşların daha iyi şartlarda yaşam sürdürülebilmesi için yerinde denetimi ihmal etmedi. Üç öğün yemek, ısınma ve tüm ihtiyaçların karşılandığını belirten Başkan Batur, oyun ve eğitim çadırları ile etkinlik alanlarında keyifli vakit geçiren çocuklarla da bir araya geldi.

“Aydınlık günler artık çok yakın”

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesindeki çadır kentte, çocuklar başta olmak üzere depremzede vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Batur şunları söyledi:

“Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket etmeye her zaman özen gösterdik. Bu anlayışı çadır kentimizde de uyguluyor, dayanışmadan ve bir arada olmaktan aldığımız güçle birbirimize daha sıkı kenetleniyoruz. İzmir’de olduğumuzda gözümüz, kulağımız hep çadır kentimizde. Burada yaşayan vatandaşlarımızın iyiliği, sağlığı, ihtiyaçlarının karşılanıyor olması önceliğimiz. Ben de sık sık geliyorum. Buradaki şartları daha da iyileştirmek için çaba gösteriyoruz. Özellikle çocuklarımızın yüzünü güldürmek için elimizden geleni yapıyoruz. Onların yanında olmaya devam edeceğiz. Aydınlık günler artık çok yakın. Aydınlık günlere dayanışarak çıkacağız.”