KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Başkan Batur’dan Belediye Çalışanlarına Yılın İlk İş Gününde Kutlama

Başkan Batur’dan Belediye Çalışanlarına Yılın İlk İş Gününde Kutlama

02 Ocak 2023 Tarihinde Eklendi 388 Kez Okundu

Başkan Batur, yeni yılın ilk iş gününde belediye çalışanlarını ziyaret ederek yeni yıl dileklerini iletti. Konak’a hep birlikte hizmet üretmekten onur duyduklarını dile getiren Başkan Batur, “2023 yılının bizim için anlamı çok büyük çünkü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği cumhuriyetimizin 100. yılı. Biz Konak Belediyesi olarak Atatürk’ün ve emanet ettiği cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkan bir anlayışla hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, yılın ilk iş gününde belediyenin tüm birimlerini dolaşarak mesai arkadaşlarının yeni yılını kutladı. Konak Belediyesi’nin şehrin dört bir yanında faaliyet gösteren hizmet binalarını tek tek gezen Başkan Batur, yeni yılda da “Birlikte Konak” diyerek omuz omuza hizmet üretmeye devam edeceklerinin altını çizdi. Başkan Batur, başkan yardımcıları, müdürler ve tüm personele başta sağlık olmak üzere aileleriyle birlikte mutlu, huzurlu bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu.

En anlamlı yıl

Mesai arkadaşlarının yeni yılını kutlayan Başkan Batur, 2023 yılının aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun100’üncü yılı olduğunu hatırlatarak “2023 yılının bizim için anlamı çok büyük çünkü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği cumhuriyetimizin 100. yılı. Biz Konak Belediyesi olarak Atatürk’ün ve emanet ettiği cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkan bir anlayışla hizmet üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
439 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
591 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
383 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
380 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
360 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
406 Kez Okundu