KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Başkan Batur: Öğretmenlerimize Borcumuzu Ödeyemeyiz

Başkan Batur: Öğretmenlerimize Borcumuzu Ödeyemeyiz

24 Kasım 2022 Tarihinde Eklendi 363 Kez Okundu

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, her 24 Kasım’da ziyaret ettiği ilkokul öğretmeni Neriman Oğuzer’i bu yıl da yalnız bırakmadı. Oğuzer’in Öğretmenler Günü’nü kutlayan Batur, “Öğretmenlerimize borcumuzu ödeyemeyiz. Öğrencilerini Atatürk’ün ışığıyla aydınlatan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun” dedi.

Her 24 Kasım’da ilkokul öğretmeni Neriman Oğuzer’iziyaret eden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, bu yıl da öğretmeninin yanındaydı. Batur, Oğuzer’i evinde ziyaret ederek, Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Her sene olduğu gibi 24 Kasım’da güne ilkokul öğretmeni Neriman Oğuzer’iziyaret ederek başlayan Batur, bu yıl da elinde çiçekleriyle öğretmenine gitti. Neriman öğretmen, ellerini öperek, kendisini yetiştirdiği için teşekkür eden vefalı öğrencisini, “Benim hakikatli öğrencim. Sizleri böyle başarılı yerlerde görmek benim en büyük mutluluğum. Sizler benim gururumsunuz” diyerek karşıladı.

“Bizi öylesine güzel yetiştirdiniz ki”

Başkan Batur da, kendisine okuma sevgisini öğretmeninin aşıladığını dile getirerek, “Öğretmenim bizi öylesine güzel yetiştirdi ki; onun sayesinde araştıran, geliştiren bireyler olduk. O, öğrencilerinin hiçbirini unutmaz, bizler de ona olan borcumuzu asla ödeyemeyiz. Tüm öğretmenlerimize emekleri, çabaları için teşekkür ederiz. Öğretmenlerimize borcumuzu ödeyemeyiz” dedi. Batur, öğrencilerini yetiştirmek için çırpınan, öğrencilerini Atatürk’ün ışığıyla aydınlatan tüm öğretmenlerin24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Duygusal anların yaşandığı ziyaret hem Başkan Batur’un hem de öğretmeni Oğuzer’in karşılıklı sağlık dilekleriyle sona ererken, Oğuzer, öğrencisini “Hakkım yerden göğe kadar helal olsun” diyerek uğurladı.


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
430 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
581 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
378 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
376 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
352 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
400 Kez Okundu