Anasayfa > Haberler > Başkan Batur, 24 Kasım’da Yine Öğretmeninin Yanında

Başkan Batur, 24 Kasım’da Yine Öğretmeninin Yanında

24 Kasım 2023 Tarihinde Eklendi 220 Kez Okundu

Her 24 Kasım’da ilkokul öğretmeni Neriman Oğuzer’i ziyaret eden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, bu yıl da öğretmeninin yanındaydı. Oğuzer, elinde çiçekleriyle Öğretmenler Günü’nü kutlamaya gelen öğrencisi Batur’un hakikatli bir evlat olduğunu onu tanıdığı ilk gün anladığını belirterek, “Sana olan tüm haklarım helal olsun. Seninle gurur duyduğumu hiçbir zaman unutma” dedi. Oğuzer’e emekleri için teşekkür ederek, hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğini söyleyen Başkan Batur da kendi öğretmeni gibi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde olan, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirerek Türkiye’nin geleceğini aydınlatan tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, her 24 Kasım’da ziyaret ettiği ilkokul öğretmeni Neriman Oğuzer’i bu yıl da unutmadı. Batur, Oğuzer’i evinde ziyaret ederek Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Her sene olduğu gibi bu yıl da 24 Kasım’da güne ilkokul öğretmeni Neriman Oğuzer’iziyaret ederek başlayan Batur, çiçekleriyle öğretmenine gitti. Neriman öğretmen, ellerini öperek kendisini yetiştirdiği için teşekkür eden öğrencisini, “Canım benim, benim vefalı, hakikatli öğrencim. Sizler benim en büyük mutluluğumsunuz. Başarılarınızla gurur duyuyorum” diyerek karşıladı.

“Bizi köy enstitüsü disipliniyle yetiştirdi”

Başkan Batur da öğretmeni Neriman Oğuzer’in köy enstitüsünden aldığı disiplinle kendilerini yetiştirdiğine dikkat çekerek, “Bizim üzerimizde emeği o kadar büyük ki kendisine ne kadar teşekkür etsek az. Sistemli çalışmayı ondan öğrendik. Ona olan borcumuzu, hakkını asla ödeyemeyiz” diye konuştu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde olan, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirerek Türkiye’nin geleceğini aydınlatan tüm öğretmenlere de teşekkür eden Batur, “Öğretmenlerimize borcumuzu ödeyemeyiz. Bugün çocuklarımız ve dolayısıyla ülkemizin geleceği onlara emanet.Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

“Hakikatli bir evlat olduğunu anlamıştım”

Ziyaretin sonunda Oğuzer öğrencisi Batur’u, “Dünya bu; seneye gelirsin, bakarsın beni bulamazsın. Haklarını helal et canım benim. Hakikatli bir evlat olduğunu seni tanıdığım ilk gün anlamıştım. Sana olan tüm haklarım helal olsun. Seninle gurur duyduğumu hiçbir zaman unutma diyerek uğurladı.