KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Avrupa Hareketlilik Haftası’nda Konak Fark Yaratacak

Avrupa Hareketlilik Haftası’nda Konak Fark Yaratacak

20 Eylül 2021 Tarihinde Eklendi 848 Kez Okundu

Konak Belediyesi 16-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen Avrupa Hareketlilik Haftası’nda bu yıl da çeşitli etkinliklerle yer alacak.Dünya Otomobilsiz Kentler Günü’nde trafiğe kapatılacak olan Güzelyalı Parkı’nın yanındaki 39 Sokak’ta gün boyu spor, dans ve yetenek gösterileriyle yarışlar düzenlenecek.  

Konak Belediyesi, sağlıklı ve sürdürülebilir bir kent yaşamı için 16-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen Avrupa Hareketlilik Haftası’nda, düzenlediği etkinliklerle yer alacak. “Sürdürülebilir Ulaşım: Sağlıklı ve Güvenli Hareketlilik” temasıyla düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası’nın son gününde uygulanacak olan Dünya Otomobilsiz Kentler Günü’ne özel etkinlikleriyle dikkat çeken Konak Belediyesi, İzmirlileri spor ve dans etkinlikleriyle buluşturacak. 22 Eylül Çarşamba günü trafiğe kapatılacak olan Güzelyalı Parkı’nın yanındaki 39 Sokak’ta gün boyu yapılacak etkinlikler, isteyen herkesin katılabileceği “Sabah Sporu” ile başlayacak. Sabah sporuyla eş zamanlı olarak İzmir İyilik Takipçileri Derneği’yle birlikte “Masa Tenisi Turnuvası” düzenlenecek. Gösteri, turnuva ve atölye çalışmalarının peş peşe yapılacağı Dünya Otomobilsiz Kentler Günü’nde Pasta Tasarımcıları Derneği, “Yenilebilir Çiçek Yapımı Atölyesi” ve “Şeker Hamurundan Figür Yapımı Atölyesi”yle Konak Belediyesi etkinliklerinde yer alacak. Öte yandan İzmir Folklor Gençlik ve Spor Kulübü Derneği de Halk oyunları gösterisiyle etkinliklere katılacak.

Gün Boyu Spor

Dünya Otomobilsiz Kentler Günü olarak kutlanacak 22 Eylül’de 39 Sokak, gün boyu çeşitli spor aktivitelerine ev sahipliği yapacak. Sabah sporu ve masa tenisi turnuvasıyla başlayan gün, pilates ile devam edecek. 10.00-16.30 saatleri arasında, tamamı halkın katılımına açık düzenlenecek etkinlikler arasında masa tenisi, basketbol, ayak tenisi, ip atlama, voleybol, badminton yer alacak.


Foto Galeri

Son Haberler
Konak’ta Greve Nokta Koyan İmza: En Düşük Maaş 58 Bin TL

09 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
760 Kez Okundu

CHP Lideri Özel’e Yapılan Saldırı Konak Meclisi’nde Kınandı

07 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
127 Kez Okundu

Hıdırellez Konak’ta Coşkuyla Kutlandı

06 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
267 Kez Okundu

Konak’ta Açık Havada Spor Keyfi Başladı

05 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
116 Kez Okundu

Konak’ta Afetlere Karşı Güçlü İş Birliği

04 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
204 Kez Okundu

Konak’ta ‘Amazonlar El Ele’ Eğitimleri Başlıyor

03 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
111 Kez Okundu