Anasayfa > Haberler > Konak’ta 65 Yaş İçin Kapıda Vergi Ödeme Hizmeti

Konak’ta 65 Yaş İçin Kapıda Vergi Ödeme Hizmeti

12 Mayıs 2020 Tarihinde Eklendi 127 Kez Okundu

Arayın gelelim

Konak Belediyesi, salgın sürecinde sokağa çıkamayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile kronik rahatsızlığı bulunanlar için kapıda vergi ödeme hizmetini uygulamaya soktu.

Konak Belediyesi, salgında sokağa çıkma yasağı bulunan vatandaşlara, vergilerini kapıda ödeme kolaylığı getirdi. Hafta içi mesai saatleri içinde yapılacak bu uygulamaya göre,65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile kronik rahatsızlığı bulunanların vergileri, kapılarında tahsil edilebilecek. Hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşların, Konak Belediyesi’nin 444 35 66 no’lu telefon numarasını arayarak, randevu alması gerekiyor.

Kapıya kimin geleceğini bileceksiniz

Vatandaşlara randevu verilirken, evlerine gelecek görevli personelin ismi ve telefon numarası da güvenlik nedeniyle bildirilecek.Evlere gidecek görevliler de Konak Belediyesi kartını göstererek, tahsilatta bulunacak. Ödemeler, nakit veya kredi kartıyla yapılabilecek.

Önceki hizmetler devam ediyor

Evinden çıkamayan vatandaşa kolaylık sağlayan bu hizmetin yanı sıra ödemeler, belediyenin Konak’ta bulunan Mali Hizmetler Binası ile Vakıflar Bankası şubelerinden de yapılabilecek. Vatandaşlar daha önce olduğu gibi belediyenin www.konak.bel.tr adresli resmi web sitesinden, e-belediye linkini tıklayarak ya da Konak Belediyesi’nin mobil uygulamasını kullanarak ödeme yapabilecek..

Ayrıca banka şubeleri ve banka hesaplarınızdan Konak Belediyesi Vakıfbank iban numarası TR 3300015 00158 00729 2290568 (Vakıflar Bankası Gazi Bulvarı Şubesi - Şube Kodu 126 ) ile PTT şubelerinden  konak belediyesi posta çeki hesabı   218227’yi kullanarak ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Vergi ödemeleri, 1 Haziran 2020 tarihinde son bulacak