KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Konak’tan Üç Protokol Birden

Konak’tan Üç Protokol Birden

04 Eylül 2020 Tarihinde Eklendi 787 Kez Okundu

Başkan Batur: Kadınlar ve Gençler Bize Işık Tutuyor.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur,Pi Gençlik Derneği, İzmir Dokuz Eylül Rotary Kulübü ve İzmir İş Kadınları Derneği ile imzaladığı üç protokol ile kadın ve gençlere yönelik projelere öncelik vereceklerinin altını çizdi.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konak’ta önemli çalışmalar yürüten, özellikle kadın ve gençlere yönelik projeleri ile dikkat çeken üç sivil toplum kuruluşu ile peş peşe protokol imzaladı. Konak Belediyesi’nin Araştırma ve Geliştirme Müdürlüğü binası ile başkanlık makamında gerçekleşen imza törenlerine Konak Belediye Meclis Üyeleri de katıldı. Pi Gençlik Derneği Temsilcisi Seda Şahin, İzmir Dokuz Eylül Rotary Kulübü 2020-2021 Dönem Başkanı Betül Elmasoğlu ve İzmir İş Kadınları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin ile üç ayrı protokole imza atan Başkan Batur, gençlerin ve kadınların yer alacağı projelere belediyenin kapılarının tamamen açık olduğunu söyledi. Sivil toplum kuruluşları ile her zaman birlikte çalıştıklarını vurgulayan Başkan Batur şöyle konuştu:

“Sivil toplum, yerel yönetimlere her zaman güç vermiştir. Bizler, sivil toplum kuruluşları ile birlikte çalışmaktan her zaman onur duyuyoruz. Karşılıklı imzaladığımız protokoller ile bundan sonra da çok iyi çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz. Özellikle gençlerle ve kadınlarla birlikte yol yürümek bize ışık tutuyor. Gençlerimizden sürekli proje üretmesini ve bizlerle paylaşmasını istiyoruz. Kadınlarla birlikte gerçekleştireceğimiz kadın istihdamını, kadınların toplumdaki ve iş hayatındaki yerini güçlendirmeye yönelik projeler için de büyük umut taşıyoruz.”


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
429 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
581 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
378 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
376 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
352 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
400 Kez Okundu