KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Konak’ta Çifte Bayram ‘Mutlu’luğu

Konak’ta Çifte Bayram ‘Mutlu’luğu

05 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi 181 Kez Okundu

Başkan Mutlu’dan gün boyu bayramlaşma mesaisi

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, hem bayram hem de seçim zaferinin bir arada yaşandığı Ramazan Bayramı öncesi Konak Belediyesi personeli ve CHP İl ve İlçe örgütüyle bayramlaştı. İktidara yürüdüklerini vurgulayan Başkan Mutlu, “Bu bayramda yüreklerinizin sevinçle dolmasını, umutlarınızın gerçek olmasını diliyorum. Ülke olarak çifte bayram yaşıyoruz. Bizim için seçim sonuçları gerçek bir bayram oldu. Ülkemizin, partimizdeki bu değişim ve dönüşümü ne kadar içselleştirdiğini, ne kadar desteklediğini görmek çok önemli” dedi.

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi bayramlaşma mesaisine Konak Belediyesi çalışanlarının bayramını kutlayarak başladı. İlk olarak belediyenin Basmane’de bulunan ana hizmet binasında mesai arkadaşlarıyla tek tek bayramlaşan Başkan Mutlu, daha sonra CHP Konak İlçe Başkanlığında, hemen ardından da CHP İzmir İl Başkanlığının Kültürpark’ta düzenlediği bayramlaşmaya katıldı. CHP Konak İlçe Başkanlığında gerçekleşen bayramlaşmada Başkan Mutlu’yla birlikte CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi, İzmir eski CHP İl Başkanı ve önceki dönem Milletvekili Tacettin Bayır ile CHP İzmir eski Milletvekili Musa Çam, Konak Belediyesi Meclis Üyeleri ile kadın ve gençlik kolları yer aldı.


Mutlu: Birlikte kutladığımız ilk bayram

İlk olarak Konak Belediyesi emekçileriyle bayramlaşan Başkan Mutlu, belediye personelinin tek tek elini sıkarak bayramını kutladı. Mesai arkadaşlarına huzur dolu bir bayram temennisinde bulunan Başkan Mutlu, “Bu birlikte kutladığımız ilk bayram. Bu yüzden çok heyecanlıyım. Bu bayramda yüreklerinizin sevinçle dolmasını, umutlarınızın gerçek olmasını diliyorum. Ailenizle birlikte sağlık, mutluluk, huzur dolu nice bayramlar yaşamanız dileğiyle hepinizin bayramını kutluyorum. Konak’ın huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmesini diliyorum. Bayramda emekleri ve alın terleri ile çalışarak belediye hizmetlerini devam ettirecek olan arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizin memnuniyeti için yeni dönemimizde hep birlikte üzerimize düşen sorumlulukları yerine getireceğiz” diye konuştu.

Çifte bayram coşkusu

Belediyedeki bayramlaşmanın ardından CHP Konak İlçe Başkanlığına geçen Başkan Mutlu, partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Çifte bayram yaşadıklarını dile getiren Başkan Mutlu, seçimde büyük bir başarı hikayesi yazan parti örgütüne teşekkür etti ve şöyle konuştu:

“Ülke olarak çifte bayram yaşıyoruz. Bizim için seçim sonuçları gerçek bir bayram oldu. Çok mutluyuz. Ülkemizin, partimizdeki bu değişim ve dönüşümü ne kadar içselleştirdiğini, ne kadar desteklediğini görmek çok önemli. İzmir’de ilk defa sekiz kadın belediye başkanı aynı anda seçildi. Bu sekiz kadın başkandan biri olmaktan gurur duyuyorum. Bu ülkede yeniden tarihi yazılırken, biz hepimiz bunun bir parçasıydık ve bunu ömrümüz boyunca unutmayacağız. Sokaklarda,mahallelerde, kapı kapı, adım adım gezdiniz. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadık.Hep söylerim, kolektif başarı önemlidir.Seçim organizasyonumuzu dailk günden beri bunun üzerine kurduk ve müthiş bir başarı hikayesi yakaladık.”


“İktidara yürüyoruz”

İktidardan emin olduklarına, iktidara giden yolun da güçlü belediyecilikten geçtiğine dikkat Başkan Mutlu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sayın Genel Başkanımızın da son yaptığı konuşmada dediği gibi biz iktidara doğru gidiyoruz ve iktidara giden yol güçlü yerel yöneticilikten geçiyor. Biz halkımızın nabzını tuttuk, isteklerini birebir dinledik ve şimdi de halkın talebini yerine getirmek için çalışacağız. Örgütümüzde her an bir seçim olabilecekmiş gibi dinamik ve hazır olacak. Önce sosyal demokratik belediyeciliği uygulayacağız. Sonra da umuyorum en kısa zamanda ülkemiz sosyal demokrat bir devletle tanışacak. Bu bayramda herkes bol bol dinlensin. Dönüşte yine çok işimiz var.”


İlgazi: Bu bayram başka güzel

Bayramlaşma töreninde konuşan CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi, seçim zaferinin bayramı daha da güzelleştirdiğini ifade ederek, “Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’in öncülüğünde yaşadığımız yerel zaferden sonra ilk defa şeker tadında bir bayramı hep beraber yaşıyoruz. Bugüne kadarki bayramlar güzeldi ama bu bayram başka güzel.  Çok güzel bir başarıya imza attık, tüm Türkiye’de çok güzel bir bahar havası esiyor. Hepimizin bayramı kutlu olsun” dedi.”


Bayır: Nilüfer Başkan’ın adaylığını duyduktan sonra derin bir oh çektik

CHP İzmir eski İl Başkanı ve Milletvekili Tacettin Bayır da yaptığı konuşmada seçim sürecinde Konak’tan emin olduklarını ifade ederek, “Nilüfer Başkan’ın adaylığını duyduktan sonra derin bir oh çektik. Kendisini çok eskiden tanıyorum. Çok iyi bir başkan olacağından, Konak’a çok şey katacağından eminim” diye konuştu.


Çam: İyi bir belediye başkanlığı süreci yaşayacağına eminiz

CHP İzmir eski Milletvekili Musa Çam ise 50 yıldır yaşanmamış bir başarı yakaladıklarına dikkat çekti ve “50 yıl sonra yüzde 38 oyla Cumhuriyet Halk Partisi birinci parti oldu. 111 mahalleyi sokak sokak, ev ev, kapı kapı gezerek çalıştınız. Nilüfer Çınarlı Mutlu arkadaşımızın çok başarılı olacağına, iyi bir belediye başkanlığı süreci yaşayacağına eminiz. Kenti avcunun içi gibi biliyor. Bizler de elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Seçilen belediye başkanımıza, belediye meclis üyelerimize, il ve ilçe başkanlarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza, cefakar parti üyelerimize sonsuz teşekkürler” dedi.


İl örgütünün bayramlaşmasına da katıldı

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, gün içerisindeki bayramlaşma mesaisinde son olarak CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından Kültürpark'ta bulunan İzmir Sanat'ta düzenlenen programa katıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen bayramlaşma törenine, ev sahibi İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir milletvekilleri Sevda Erdan Kılıç, Ednan Arslan, Mahir Polat, göreve yeni seçilen ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.


Foto Galeri

Son Haberler
Başkan Mutlu Sanayicileri Basmane Semt Merkezi’nde Ağırladı

29 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
31 Kez Okundu

Konak’ta Kaldırımlar Mercek Altında

26 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
78 Kez Okundu

Konak’ta İşçinin Yüzünü Güldüren Sözleşme

25 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
187 Kez Okundu

Konak’ın Parklarında 23 Nisan Coşkusu

25 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
70 Kez Okundu

23 Nisan’da Konak’ın Müzeleri Doldu Taştı

24 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
83 Kez Okundu