KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Konak'ta 500 Günün Üçüncü Buluşması

Konak'ta 500 Günün Üçüncü Buluşması

21 Ekim 2020 Tarihinde Eklendi 904 Kez Okundu

Batur: Yaptığımız çalışmalar, İzmir'in geleceği olacak

Başkan Batur Konak’ta görevde bulunduğu 500 günde yaptığı çalışmaları ve geleceğe yönelik projeleri Saadet Partisi İzmir yöneticilerine anlattı. Başkan Batur, “Yaptığımız çalışmalar İzmir’in geleceği olacak” dedi.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, görevde bulunduğu 500 günde hayata geçirilen faaliyetleri Selahattin Akçiçek Avni Anıl Sahnesinde gerçekleştirdiği sunum ile anlattı. Başkan Batur’un, geçtiğimiz günlerde Konak Belediye Meclisinde temsil edilen tüm parti gruplarına yaptığı sunuma bu kez Saadet Partisi üyeleri katıldı. Başkan Batur’un 500 günlük faaliyetleri ve planlanan projeleri görsellerle birlikte aktardığı sunumu Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Saadet Partisi Konak İlçe Başkanı Yaşar Eroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu izledi. Başkan Batur, yapılan çalışmalar hakkında yaptıkları bilgilendirmenin önemine dikkat çekerek, “Genel Başkanımızın da dediği gibi siyasi dostlarımızla bir arada olmak bizim için önemli.  Saadet Partili siyasi dostlarımıza 500 günde yaptığımız çalışmaları, devam eden çalışmalarımızı ve ileriye dönük projelerimizi anlatmak, sizleri bilgilendirmek bizim görevimiz” diye konuştu.

 

“Yaptığımız çalışmalar İzmir’in geleceği olacak”

Yerel seçimlerden bu yana geçen bir buçuk yıllık sürede yapılan çalışmaları değerlendirdi. Seçim vaatlerini yüzde 65’nin, pandemi dönemine rağmen ilk 500 günde gerçekleştirdiklerinin altını çizen Başkan Batur, kentsel dönüşüm ve tarihin ortaya çıkarılmasına yönelik projelere dikkat çekti. Gültepe planlarının tam bir uzlaşı ile onaylandığını hatırlatan Başkan Batur, yapılan çalışmaların İzmir’in geleceği olduğunu vurgulayarak, “Başta kentsel dönüşüm olmak üzere yaptığımız çalışmalar İzmir’in geleceği olacak” dedi.

 

“Kutuplaşmaya karşı kucaklaşacağız”

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un gerçekleştirdiği 500 günlük sunumun ardından söz alan Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, Türkiye’nin kutuplaşmaya değil kucaklaşmaya ihtiyacı olduğunu, bu kucaklaşmayı da Konak’ta yaşadıklarını ifade ederek, “Siyasette bir araya gelmek, şehrin sıkıntılarını partisi ne olursa olsun, düşünce çizgisi, yaşam tarzı ne olursa olsun birlikte paylaşmak, sorunları masaya yatırıp çözümleri birlikte bulmak önemli.  Bugün kutuplaşan siyasette, kutuplaşmaya karşı kucaklaşma prensibi ile hareket ediyoruz. Bugünkü sunum da bunu göstermiş oldu. İnsanlar bir araya gelmeli, fikirlerini sunmalı ve topluma birlikte faydası olmalı” dedi.


Son Haberler
Sancar Maruflu Bilim Merkezi’nden Çifte Etkinlik

30 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
91 Kez Okundu

Halk Oyunları Coşkusu Konak’ta Yaşanacak

30 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
137 Kez Okundu

Konaklılar Yaza Şarkılarla ‘Merhaba’ Dedi

29 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
93 Kez Okundu

Konak’ta Ücretsiz Diş Sağlığı Hizmeti Dönemi

29 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
244 Kez Okundu

Sanathane’de Müzik Ziyafeti

28 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
130 Kez Okundu

Konak’ta İklim Krizine Karşı İş Birliği Güçlendi

28 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
98 Kez Okundu