Anasayfa > Haberler > Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi 217 Kez Okundu

Konak Belediyesi Spor Okullarında kurs gören çocuklar, yarıyıl tatilinin tadınıSpil Dağı Milli Parkı gezisiyle çıkarıyor. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’dan Konaklı minik sporculara karne hediyesi olan gezilerde çocuklar hem doğanın tadını çıkarıyor hem de Milli Parka ait müzede keyifli bir gün geçiriyor.

Konak Belediyesi’nin, Konak Spor Okullarına üye öğrencileriçin yarıyıl tatiline özel düzenlediği Spil Dağı Milli Parkı gezilerinin ilk haftası tamamlandı. Tatil boyunca hafta içi her gün gerçekleştirilen gezilere sporcu çocuklar ebeveynleriyle birlikte katılıyor. Hem okullarında hem de Konak Belediyesi bünyesinde yer alan spor okullarında başarılı bir dönem geçiren çocuklar için eğlenceli bir tatil imkanı sağlayan gezi kapsamında çocuklar doğanın güzelliklerini tanıma fırsatı yakalıyor. Çocuklar ve velileri gün boyu Spil Dağı Milli Parkında doğayla iç içe olmanın tadını çıkarırken, program dahilindeSpil Dağı Milli Parkı Müzesi de ziyaret ediliyor. Çocuklara karne hediyesi olan geziler yarıyıl tatilinin ikinci haftasında da devam edecek.