KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Konaklı Kadınlar Piknikte Buluştu

Konaklı Kadınlar Piknikte Buluştu

14 Haziran 2022 Tarihinde Eklendi 485 Kez Okundu

Konak Belediyesi’nin semt ve spor merkezlerinde kurslara katılan kadınlar için düzenlenen piknikte konuşan Başkan Batur, “Konak’ı kadınıyla, erkeğiyle, çocuğuyla, genciyle hep beraber ilerleteceğiz. Konak sizlerle güzel, birlikte güzel” dedi.

Konak Belediyesi’nin semt ve spor merkezlerinde kurslara katılan kadınlar, İnciraltı Kent Ormanı’nda düzenlenen piknikte senenin yorgunluğunu attı. Belediyenin açtığı kurslarda hem üreten hem de yeni arkadaşlar edinerek sosyalleşen kadınlar, kurslardan mezun olmalarını piknikte kutladı. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur da piknikte kursiyerlerle bir araya gelerek mezuniyetlerini kutladı. “Birlikte Konak” vurgusu yapan Başkan Batur, Konak’ın kadınıyla, erkeğiyle hep beraber ilerleyeceğini ifade ederek “Konak sizlerle güzel, birlikte güzel” dedi.

Kadınlar piknikte gönüllerince eğlendi

Konak Belediyesi’nin düzenlediği piknikte kadınlar, güzel havanın tadını hep birlikte çıkardı. Sandalye kapmaca, çuval yarışı, yumurta ve balon oyunu gibi geleneksel oyunlar da güne renk ve neşe kattı. Spor merkezleri kursiyerlerinin gösterileri büyük alkış alırken kadınlar Gürhan Karakiraz Çağdaş Müzik Grubunun şarkıları eşliğinde gönüllerince dans etti. Kadınların halayına Başkan Batur da eşlik etti.


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
439 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
594 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
383 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
380 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
360 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
406 Kez Okundu