Anasayfa > Haberler > Konaklı Kadınlar Piknikte Buluştu

Konaklı Kadınlar Piknikte Buluştu

14 Haziran 2022 Tarihinde Eklendi 73 Kez Okundu

Konak Belediyesi’nin semt ve spor merkezlerinde kurslara katılan kadınlar için düzenlenen piknikte konuşan Başkan Batur, “Konak’ı kadınıyla, erkeğiyle, çocuğuyla, genciyle hep beraber ilerleteceğiz. Konak sizlerle güzel, birlikte güzel” dedi.

Konak Belediyesi’nin semt ve spor merkezlerinde kurslara katılan kadınlar, İnciraltı Kent Ormanı’nda düzenlenen piknikte senenin yorgunluğunu attı. Belediyenin açtığı kurslarda hem üreten hem de yeni arkadaşlar edinerek sosyalleşen kadınlar, kurslardan mezun olmalarını piknikte kutladı. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur da piknikte kursiyerlerle bir araya gelerek mezuniyetlerini kutladı. “Birlikte Konak” vurgusu yapan Başkan Batur, Konak’ın kadınıyla, erkeğiyle hep beraber ilerleyeceğini ifade ederek “Konak sizlerle güzel, birlikte güzel” dedi.

Kadınlar piknikte gönüllerince eğlendi

Konak Belediyesi’nin düzenlediği piknikte kadınlar, güzel havanın tadını hep birlikte çıkardı. Sandalye kapmaca, çuval yarışı, yumurta ve balon oyunu gibi geleneksel oyunlar da güne renk ve neşe kattı. Spor merkezleri kursiyerlerinin gösterileri büyük alkış alırken kadınlar Gürhan Karakiraz Çağdaş Müzik Grubunun şarkıları eşliğinde gönüllerince dans etti. Kadınların halayına Başkan Batur da eşlik etti.