Anasayfa > Haberler > Konak Belediyesi’nden Boyozlu Destek

Konak Belediyesi’nden Boyozlu Destek

19 Nisan 2020 Tarihinde Eklendi 457 Kez Okundu

Konak Belediyesi, hafta sonunu kapsayan iki günlük sokağa çıkma yasağı süresince, nöbetlerine devam eden eczacı ve emniyet mensuplarını unutmadı. Nöbettekilere, bir İzmir klasiği olan boyoz, yumurta ve çay ikramı yapıldı.

Yeni tip Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta sonu da sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından, Konak Belediyesi yasak sırasında çalışmak zorunda olanları unutmadı. Zorlu ve riskli mesailerine başlayan emniyet mensupları ve eczacıları unutmayan Konak Belediyesi, sabahın erken saatlerinde ikramlarını polis ve nöbetçi eczanelere ulaştırdı. Konak Belediyesi İkram Araçları ise yasak süresince Konak belediyesi önünde gün boyu çay ikramında bulundu.

Konak zor günleri dayanışma ile aşacak

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, zor günleri dayanışma içinde aşacaklarını ifade ederek, “Biz en başta ‘Birlikte Konak’ diyerek yola çıktık. Şu anda salgınla mücadele ettiğimiz, ülke ve dünya olarak zor günlerden geçtiğimiz bir dönem yaşıyoruz. Biz, bu zor günleri de ‘birlikte aşacağız’ diyoruz. Daha çok dayanışma halinde olmamız gerektiğine olan inancımızla sokağa çıkma yasağında da şehrimizin tüm unsurlarını bir arada tutmaya odaklanıyor, dayanışmayı güçlendiriyoruz” dedi.