KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Konak Belediyesi Çalışanından Örnek Davranış

Konak Belediyesi Çalışanından Örnek Davranış

17 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi 397 Kez Okundu

Konak Belediyesi'nde görevli temizlik işleri personeli Hüseyin Söğüt, görevi esnasında bulduğu ve içinde yüklü miktarda döviz olan cüzdanı sahibine teslim etti.

304 Sokakta görev yapan belediye temizlik personelimiz Hüseyin Söğüt, çalışırken yolda içinde döviz ve Türk Lirası bulunan cüzdan buldu. Cüzdan sahibinin Gülcan Belçin İlhan isimli vatandaş olduğunun tespit edilmesi üzerine, İçinde 100 sterlin, 120 Euro ve 320 TL nakit ile kredi kartları ve banka hesap kayıtları olan cüzdan kendisine teslim edildi.Kaybettiği cüzdanına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan İlhan, temizlik personeli Söğüt’e teşekkür etti.

Başkan Batur: “Personelimizi ödüllendireceğiz”

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur da görevi sırasında bulduğu cüzdanı sahibine ulaştıran personellerini, bu davranışından ötürü kutladı. Daha öncede benzer olayla karşılaştıklarını ve personellerinin yine aynı şekilde buldukları paraları sahipleriyle buluşturduğunu belirten Başkan Batur, “Sahada görev yapan personellerimiz bu durumlarla zaman zaman karşılaşıyorlar. Bu olayda da personelimiz gereken duyarlılığı gösterip, cüzdanı sahibine ulaştırmış. Kendisini gönülden kutluyorum. Bu yapılan örnek davranışın karşılığı olarak çalışma arkadaşımıza gerekli ödüllendirmeyi yapacağız” dedi.


Foto Galeri

Son Haberler
Konak’ta Kaldırımlar Mercek Altında

26 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
43 Kez Okundu

Konak’ta İşçinin Yüzünü Güldüren Sözleşme

25 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
132 Kez Okundu

Konak’ın Parklarında 23 Nisan Coşkusu

25 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
43 Kez Okundu

23 Nisan’da Konak’ın Müzeleri Doldu Taştı

24 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
57 Kez Okundu

Konak’ta Çocuk Başkanlardan Anlamlı Mesaj

23 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
65 Kez Okundu