Anasayfa > Haberler > Fevzi Yılmaz Mezarı Başında Anıldı

Fevzi Yılmaz Mezarı Başında Anıldı

14 Haziran 2022 Tarihinde Eklendi 67 Kez Okundu

Gazeteci Fevzi Yılmaz, on ikinci ölüm yıldönümü nedeniyle mezarı başında düzenlenen törende özlemle anıldı. Anma törenine katılan Başkan Batur, “Değerli dostum Fevzi Yılmaz’ı tanımış olmaktan son derece mutluyum. Onu her yıl burada anıyoruz; anılması gereken bir insan. Güzel dostluklar, güzel anılar bırakmış geride. Işıklar içinde uyusun” dedi.

Yakın Plan Gazetesi Kurucusu ve imtiyaz sahibi, gazeteci, spor adamı merhum Fevzi Yılmaz, on ikinci ölüm yıldönümünde Yukarıköy Mezarlığı'ndaki kabri başında ailesi, meslektaşları ve dostları ile birlikte anıldı. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur da her yıl olduğu gibi Fevzi Yılmaz’ı anmak üzere törene katıldı. Yılmaz’a duyulan özlem ve sevginin dile geldiği törende, ailesi ve dostları, mezarına kırmızı karanfiller bırakmayı ihmal etmedi.

Batur: Fevzi Yılmaz’ı tanımış olmaktan son derece mutluyum

Törende konuşan Başkan Batur, Fevzi Yılmaz’ı on iki yıldır büyük bir özlemle hatırladıklarını ve yıldönümlerinde onu anmak için bir araya geldiklerini ifade ederek şunları söyledi:

“12 yıl geçmiş. Buraya her geldiğimizde, günlerin ne kadar çabuk geçtiğini fark ediyoruz. Fevzi, birbirimize akıl danıştığımız, yapılacak çalışmaları paylaştığımız insanlardandı. Fevzi ile her zaman ortak akılla hareket ederdik. Halkla ilişkiler uzmanı gibi hareket ederdi, her zaman da halkın içindeydi. Fikirlerine çok değer verirdik. Çok kaliteli bir insandı. Duruşuyla, hareketleriyle ayrı bir havası vardı, havalıydı. Çevresine de ayrı bir hava katıyordu. Fevzi’yi gerçekten özlüyoruz. Her zaman hatırladığımız, yıldönümlerinde yanına koştuğumuz bir arkadaşımız. Değerli dostum Fevzi Yılmaz’ı tanımış olmaktan son derece mutluyum.Hastanedeyken, ağır hasta olmasına rağmen etrafına moral vermeye çalışan bir insan oldu. Onu her yıl burada anıyoruz;anılması gereken bir insan. Güzel dostluklar, güzel anılar bırakmış geride. Işıklar içinde uyusun.”