Anasayfa > Duyurular > Dünyayı Evine Getir

Dünyayı Evine Getir

Dünya Bize Katılıyor Projesi:

Dünya Bize Katılıyor projesi, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları üstünde farkındalık sağlama amacının yanında, dünya sorunlarına karşı kayıtsız kalmadan aksiyona geçmeyi amaçlamaktadır. Bu bağlamda yurt dışından gelen katılımcılarımız ve İzmirde eğitim gören lise öğrencilerimizi bir araya getirerek uluslarası bir ortam hazırlıyoruz. Hem sürdürülebilir kalkınma amaçlarını hem de dünya sorunlarıyla alakalı konuların derinlemesine konuşularak sorunun kaynağına inilmesi ve bu sorunlara çözümler üretilmesini sağlayan bir projedir. Bu yaz Konak Belediyesi ve AIESEC İzmir partnerliğinde gerçekleştireceğimiz Dünya Bize Katılıyor projemize kayıt bırakmak için yapman gereken bit.ly/DünyaBizeKatılıyorKayıtFormu linkinden kayıt bırakmandır.

Global Host Projesi:

Global Host programının amacı farklı ülkelerden, farklı kültürlerden gelen gençlerin Türkiye’de geçirecekleri zaman diliminde konaklamalarına yardımcı olmak, misafirperverliğimizi yansıtmaktır. Her yıl birçok farklı ülkeden 2000’in üzerinde kültür elçisi, 3-52 hafta arasında Türkiye’deki sosyal sorumluluk projelerinde gönüllü olmaktadırlar. Global Host programı ile sizler de yurt dışından gelen gençleri evinizde minimum 3 hafta ağırlayarak farklı kültürleri tanıyabilir, yabancı dilinizi geliştirebilir ve Türk kültürünü gelen gençlere tanıtma fırsatını yakalayabilirsiniz. Pandemi boyunca tüm süreç partnerimiz AIESEC İzmir Şubesi ile takip edilmektedir. Host olmanın ilk adımını atmak için bit.ly/İzmirGlobalHostKayıtFormu linkinden kayıt bırakın! Global Host hakkında detaylı bilgiyi kayıt formunun başındaki linkte bulabilirsiniz.