Anasayfa > Haberler > DİSK’ten Başkan Batur’a Ziyaret

DİSK’ten Başkan Batur’a Ziyaret

26 Şubat 2020 Tarihinde Eklendi 455 Kez Okundu

Bergama’daki direnişçi kadın işçilere destek olmak ve sendikal haklarını savunmak için İzmir’de bulunan Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’u da ziyaret etti. Sohbet havasında geçen görüşmeye DİSK Genel Sekreteri Adnan Serdaroğlu,DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, DİSK’E bağlı Genel-İş Sendikası İzmir 5 No’lu ŞubeYönetim Kurulu üyeleri ve sendika temsilcileri eşlik etti.

Her zaman işçinin ve emekçinin yanlarında olduklarını dile getiren Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “Biz her zaman emekten ve çalışandan yana olduk ve bu tavrımız devam edecek. Narlıdere’de görev yaptığımız süre boyunca sendika temsilcilerimizle birlikte hareket ettik, bu alışkanlığımızı Konak’a da taşıdık. İşveren değil mesai arkadaşıyız. Biz ‘Birlikte Konak’ diyerek göreve geldik. Tek beklentimiz bu şehir için çalışmak, bunu yaparken de tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte omuz omuza olmak”  diye konuştu.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a her zaman işçi dostu bir yerel yönetim anlayışıyla hareket ettiği için teşekkür eden DİSK Başkanı Arzu Çerkezoğlu da “Nerede olursa olsun, hakkını arayan işçilerimizin yanında olacağız. Konak’ta olduğu gibi her zaman işçinin lehine karar alan ve işçi haklarını koruyan yönetim anlayışının yaygınlaşması çabasındayız” dedi.