KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Batur: Kazanacağız, Kazanacağız, Kazanacağız!

Batur: Kazanacağız, Kazanacağız, Kazanacağız!

20 Mayıs 2023 Tarihinde Eklendi 350 Kez Okundu

CHP Konak İlçe Başkanlığının düzenlediği toplantıda konuşan Başkan Batur, “Bizler, Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği cumhuriyete sahip çıkmak için sandıklardaydık. Biz, Mustafa Kemal’in askerleriyiz ve bu önümüzdeki seçimde tarih yazacağız. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız olarak Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği Çankaya Köşkü’ne çıkaracağız” dedi.

CHP Konak İlçe Başkanlığının Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde düzenlediği toplantı parti örgütünün yoğun katılımıyla gerçekleşti. Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur öncesi mahalle, okul ve sandık sorumlularını bir araya getirerek seçim stratejisinin görüşüldüğü toplantıya Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’la birlikte, CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından ve ilçe yöneticileri, CHP İzmir İl yöneticileri, önceki dönem ilçe başkanları, seçim hukuk kurulu temsilcileri, seçimde görevli parti üyeleri, kadın ve gençlik kolları, Konak Belediyesi Meclis üyeleri ve önceki dönemlerin meclis üyeleri ile muhtarlar katıldı. Ani Anıl Salonundaki toplantıyı yoğun katılım nedeniyle ayakta takip eden partililer “Halkın umudu Kılıçdaroğlu”, “Hak, hukuk, adalet, ”, “Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı” sloganları ve alkışlarıyla ikinci tura hazır olduklarını dile getirdi. 

Batur: Ya başaracağız, ya başaracağız

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, toplantı açılışında yaptığı konuşmada, seçimde görev alan tüm partililere tek tek teşekkür etti. Umutsuzluğa yer olmadığını dile getiren Başkan Batur, kazanacaklarına olan inancının tam olduğunu ifade ederek, “Birinci raunt bitti. Maç sıfır sıfır. Hiç kimsenin karamsar olmaya hakkı yok. Bu salondaki arkadaşlarımız Konak’ta tarih yazdılar. Bu salondan bugün umut fışkırıyor. Umutsuzluğa hiç gerek yok. Biz bu işi başaracağız. Ya başaracağız, ya başaracağız. Ben inanıyorum. Hepimize çok büyük görev düşüyor” dedi.

“Tarih yazacağız”

Partililerin alkışları ve “Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı” sloganları arasında konuşmasını sürdüren Başkan Batur, 28 Mayıs’ta tarih yazacaklarının altını çizdi ve şunları söyledi:

“Bizler, Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği cumhuriyete sahip çıkmak için sandıklardaydık. Mustafa Kemal Atatürk’ün, 104 yıl önce 19 Mayıs’ta kurtuluş mücadelesini başlatmasının yıl dönümündeyiz. Biz de Mustafa Kemal’in askerleri olarak bu önümüzdeki seçimde tarih yazacağız. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız olarak Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği Çankaya Köşkü’ne çıkaracağız. Yaşasın Kemal Kılıçdaroğlu, yaşasın cumhuriyet, yaşasın Mustafa Kemal Atatürk! Kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız!”

Küçükoğullarından: Biz bu vatanı sokakta bulmadık

CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından da gerçekleştirdiği heyecanlı konuşmasıyla büyük alkış aldı. Tüm salonu ayağa kalkmaya davet eden Küçükoğullarından, önümüzdeki seçimin hayati önem taşıdığını vurguladı. “Demokrasi, laik cumhuriyetimiz, vatanımız için, evlatlarımızın geleceği için sandığa gitmeliyiz” diyen Küçükoğullarından, seçimin bir referandum niteliğinde olduğunu ifade ettiği konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu seçim bir referandumdur. Ya bu ülke ortaçağ karanlığına gömülecek, ya da kadınlarımızın ölmediği, hürriyet, demokrasi, laiklik, hak, hukuk ve adaletin olduğu, kimsenin düşünceleri için sabaha karşı evinden alınmadığı bir ülke olacak. Yüzümüzü aydınlık yarınlara dönüyoruz. Yeniden başlıyoruz. Değerli gençler, üzerinizdeki ölü toprağını atın. Bayrağını seven sandığa gitsin. Vatanını seven sandığa gitsin. Tehlikenin farkında olun. Biz bu vatanı sokakta bulmadık. Namertlere, polis katillerine, domuz bağcılara bırakmayız. Bu vatan bizim. Kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız.”


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
427 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
574 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
375 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
373 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
350 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
400 Kez Okundu