Anasayfa > Haberler > Batur, Çiçek Değil Bağış

Batur, Çiçek Değil Bağış

08 Nisan 2019 Tarihinde Eklendi 978 Kez Okundu

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, kendisini tebrik için çiçek göndermek isteyenlerden, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine ve Bir Hayat Dokun Derneği'ne bağışta bulunmalarını istedi.

Bağışlarınız Hayata Dokunacak

İzmir’in kalbi Konak’ın yeni başkanı Abdül Batur, belediye başkanı seçilmesinden dolayı kendisine çiçek göndermek isteyenlere bir çağrıda bulunarak bunun yerine, ‘Atatürk ilke ve devrimlerini korumak, geliştirmek, çağdaş eğitim yoluyla çağdaş insan ve çağdaş topluma ulaşmak amacını güden Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğimize ve Gençlerimizi hayata bağlayan Bir Hayat Dokun Derneği'nebağışta bulunalım’ dedi. Batur “Konak Belediye Başkanı olarak seçilmemden dolayı bana çiçek göndermek isteyen herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum. Sizlerden ricam bunu yerineülkemizin “çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkması” için Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda mücadele veren Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğimize ve madde bağımlılığı ve bu gençlerin istihdamları ile ilgili çok değerli çalışmalarda bulunan Bir Hayat Dokun Derneği'ne bağışta bulunmanızı rica ediyorum. Gençlerimize sahip çıkan ve onlara daha güzel bir gelecek hazırlamak için çalışmalarda bulunan bu derneğe gidecek bağışlarınız bir hayata dokunacak ve nice gençlerimizi hayata bağlayacak” dedi.

Çağdaş Yaşamı Desteleme Derneği Hesap Bilgileri

Bağışta bulunmak için Bir Hayat Dokun Derneği hesap bilgileri