Anasayfa > Haberler > Abdül Batur Yeniden Türkiye Belediyeler Birliğinin Encümenine Seçildi

Abdül Batur Yeniden Türkiye Belediyeler Birliğinin Encümenine Seçildi

28 Ekim 2020 Tarihinde Eklendi 594 Kez Okundu

Batur Türkiye Belediyeler Birliğinde İzmir’i temsil edecek

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Ankara’da gerçekleştirilen seçimler sonucunda bir kez daha Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Encümen Üyesi olarak seçildi.

Türkiye Belediyeler Birliğinin Ankara’da gerçekleşen ekim ayı olağan meclis toplantısına katılan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, yapılan seçimlerde güven tazeleyerek bir kez daha encümende görev aldı. TBB Başkanı ile birlikte toplam 15 belediye başkanından oluşan encümene tekrar seçilen Başkan Batur, aynı zamanda İzmir’i de TBB’de temsil edecek. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, kendisini yeniden göreve seçen üyelere teşekkür ederek şöyle konuştu:

“Beni bu göreve layık gören belediye başkanı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Önceki dönem olduğu gibi bu dönemde de üzerimize düşen görevi layıkıyla yapmaya devam edeceğiz. Dünyanın zor bir sınav verdiği pandemi sürecini yaşıyoruz. Ülkemizde yerel yönetimlerin önemi bu süreçte daha iyi anlaşıldı. Tüm belediyeler vatandaşın sağlığı ve huzuru için ellerinden geleni yaptılar ve yapmaya da devam ediyorlar. Bizler de gerek Türkiye Belediyeler Birliğinde gerekse başkanı olma onurunu taşıdığım Kıyı Ege Belediyeler Birliğinde çalışmalarımıza aynı özveri ile devam edeceğiz.”