Küçük Kara Balık

Çocuk Tiyatrosu

“Küçük Kara Balık ”

Konak Belediyesi İzmir Tiyatrosu, Ege Sanat Atölyesi, Yenikapı Tiyatrosu

Oyuncular: Agora Mahallesi Çocukları "Abdurrahman Mennan, Ahmet Yeşilçimen, Berat Cem Şafak, Efe Kızılaslan, İbrahim Hanifi, Muhammed Cerrah, Narin Gök, Ruvin Kuraycı, Sıdıka Muhammed"

18 Mayıs 2017 Perşembe

Yer: Konak Belediyesi Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi Avni Anıl Sahnesi

Agora Mahallesinde yasayan ilkokul öğrencileri ile birlikte oluşturduğumuz çocuk tiyatrosu ekibi, Aralık ayında çalışmalara başladı. Ege Sanat Atölyesi ve İzmir Yenikapi Tiyatrosu'ndan eğitmenlerin üstlendiği proje ile çocuklar, 18 Mayıs 2017 Persembe günü saat 13:00’te ilk kez sahneye çıkarak “Küçük Karabalık” oyununu sahneleyecekler. Dünyaca ünlü İranlı yazar Samed Behrengi’nin unutulmaz eseri Küçük Kara Balık öyküsünden esinlenerek aynı adla sahneye koyulan oyun, Selahattin Akçiçek Kültür ve Sanat Merkezi Avni Anıl Sahnesi’nde sergilenecek. Agoralı minik tiyatrocular, izleyiciye kendi bulunduğu göletten denizi keşfetmek için yola çıkan Küçük Kara Balık gibi kendi mahallesinde doğup büyüyken ve şehir merkezine doğru tek başına yola çıkan bir çocuğun hikayesini anlatacak.