Bir Kümes Müzikali

Çocuklara Cumartesi Oyunları / Bir Kümes Müzikali

"İşte size bir kümes. Herkesin barış ve dostluk içinde yaşadığı bir kümes. Bu kümeste kimler yok ki. İşini çok seven Horoz Üürü ü, tek derdi yumurtlayamamak olan anne Kubik, onun biricik yavrusu civciv Minicik, her gün zamanında yumurtlayan teyze Tapik, çiftliğin şaşkın bir o kadarda sevimli köpeği Pısır ve tabii ki onları çok seven çiftlik sahibi Tonton Dede. Kümeste günler şarkılar, danslar ve mutluluk içinde geçerken Tonton Dede yaşlandığını ve artık dinlenmek istediğini söyler. Kümesi de bekçi köpeği Debur ve onun sahibi Pata’ya emanet eder. Ama Debur ve Pata, Tonton Dedenin sandığı gibi iyi kişiler değildirler. Kümesteki dostlarımızı neler beklemektedir?"

Yazan - Yöneten: Oktay Şenol

Kadro: Okay Şenol, Burcu Saraçoğlu Şenol, Ali Bahadır Bahar , Sibel Akyüz, Mustafa Çamlı, Cansu Özkan, Reyhan Şenkulak