Anasayfa > Haberler > Batur'dan Göztepe'ye Evine Hoş Geldin Desteği

Batur'dan Göztepe'ye Evine Hoş Geldin Desteği

09 Ocak 2020 Tarihinde Eklendi 84 Kez Okundu

Efsane kulüp Göztepe’nin başlattığı bayrak asma kampanyasına en büyük destek Konak Belediyesi’nden geldi.

26 Aralık’taki Beşiktaş Maçı ile kapılarını açacak olan Göztepe’deki Gürsel Aksel Stadı’nın heyecanına Konak Belediyesi de ortak oldu. Göztepe Spor kulübü Başkan Mehmet Sepil’in kulüp binasına Göztepe bayrağı asması ve bayrak asma çağrısıyla başlayan kampanyaya Konak Belediyesi de Mithatpaşa Caddesi üzerine astığı dev bayraklarla destek verdi. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un talimatıyla asılan bayraklar, açılışı gerçekleşecek Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi yolu üzerine ve stat girişine yerleştirildi. Taraftarın da büyük ilgi ve beğeniyle karşıladığı dev bayraklar, şanlı kulübün semti Göztepe semalarında dalgalanmaya başladı. Kulüp Başkanı Sepil’in “Eve Dönüyoruz” sloganına ithafen Konak Belediyesi’nin astığı bayraklarda da “Evine Hoş Geldin” yazısı yer aldı. Dev bayraklara ek olarak kulübün kuruluş yılına ve şanlı tarihine vurgu yaparak 1925 adet el bayrağı da Göztepe esnafına dağıtılacak.