Anasayfa > Haberler > Batur Kadınlar Günü’nde Kadın Emeğinin Merkezinde

Batur Kadınlar Günü’nde Kadın Emeğinin Merkezinde

06 Mart 2020 Tarihinde Eklendi 113 Kez Okundu

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Hatay Semt Merkezini ziyaret ederek belediyenin düzenlediği ücretsiz kurslarda el emeği üretim yapan ve sosyal çalışmalara katılan kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Konak Belediyesi’nin, kadın emeğinin taçlandığı ve kadınların bir araya gelerek sosyal hayata katıldığı semt merkezlerinde Dünya Kadınlar Günü heyecanı yaşanıyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü haftasında hareketliliğin arttığı merkezlerden biri de Hatay Semt Merkezi oldu. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, üretimin sürekli olduğu ve spor kurslarının da yer aldığı merkezi ziyaret etti ve kurslara katılan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Ahşap boyama, örgü, nakış gibi kursların devam ettiği sınıfları tek tek gezen Başkan Batur, 8 Mart için kadınlara kırmızı karanfiller armağan etti. Kursiyerler, kendi hazırladıkları, üzerinde 8 Mart yazan pastayı Başkan Batur’la birlikte kesti.

Yeni Semt Merkezi Müjdesi

Semt Merkezlerinin Konaklıların ve Konak Belediyesi’nin bir arada ve iç içe olmasını sağlayan merkezler olduğunu dile getiren Başkan Batur, kadınların merkezdeki özverili çalışmaları için teşekkür etti. Kursiyerlerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Batur, yeni semt merkezlerinin açılacağının müjdesini verdi ve “Buradaki halkın bir arada yaptığı çalışmalar her şeyin üstünde. Bizim en önemli amacımız da vatandaşımızı ve belediyeyi bir arada tutmak, bu tür çalışmalarla iç içe olmasını sağlamak. Bundan sonra bu çalışmalar daha da güzelleşecek ve bizler semt merkezlerimizi daha da geliştireceğiz. Sadece burada değil Konak’ın çeşitli semtlerinde, çeşitli mahallelerinde semt merkezlerimizi çoğaltacağız. Toros’ta, Gültepe’de, Halil Rıfat Paşa’da yakın zamanda yeni semt merkezlerimiz açılıyor” diye konuştu.