Anasayfa > Haberler > Batur; ‘Emniyet Güçlerimizin Her Zaman Yanındayız’

Batur; ‘Emniyet Güçlerimizin Her Zaman Yanındayız’

11 Nisan 2019 Tarihinde Eklendi 166 Kez Okundu

Konak Belediye başkanı Abdül Batur, Türk Polis Teşkilatı'nın 174.Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası sebebiyle Konak İlçe Emniyet müdürlüğüne bir ziyarette bulundu. Konak İlçe Emniyet Müdürü Sayın Mete Ünsal 'ı makamında ziyaret eden Batur ‘Konak’ın huzuru için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Emniyet güçlerimizin her zaman yanındayız’ dedi.

174. Kuruluş Yıldönümü kutlu olsun

Polis haftası sebebiyle Konak İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir ziyarette bulunan Konak belediye Başkanı Abdül Batur,  Polis Teşkilatı'nın 174.Kuruluş Yıldönümünü kutladı. Konak İlçe Emniyet Müdürü Sayın Mete Ünsal ile makamında görüşen Batur ‘ Kahraman polisimizin fedakârlıkları sayesinde İzmir’imizdeki huzuru görevini layıkıyla yerine getiren ve görevi uğruna canını veren kahraman polislerimize borçluyuz’ dedi. Batur “ Türk Polis Teşkilatı'nın 174.Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla, Konak İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Mete Ünsal'a bir ziyarette bulundum. Ziyaretim sırasında Konak için düşüncelerimizi, yapacaklarımızı Sayın Ünsal'a aktardım. Kentin güven ve huzur ortamı içinde olması için birlikte çalışacağız. Sıcak karşılaşmaları ve misafirperverlikleri için Sayın Emniyet Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Ülkemizin dört bir yanında huzuru ve güvenliği sağlamak için gece gündüz çalışan polis memurlarımıza ve emniyet teşkilatının tüm birimlerine şükranlarımı sunuyor, görevlerinde başarılar diliyor; Kahraman polis Memurumuz Fethi Sekin gibi vatan uğruna canını vermiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Konak Huzuru için çalışıyoruz

Konak İlçe Emniyet Müdürü Mete Ünsal, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, yeni görevinde başarılar diledi. Ünsal, ‘ Gece gündüz Konak’ın huzuru için çalışıyoruz. Elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız. Konak Belediye Başkanı olarak seçilmenizde dolayı bir kez daha tebrik ediyorum, başarılar diliyorum’ dedi.