KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Konak’ta Mobilya Atıkları Ücretsiz Toplanıyor

Konak’ta Mobilya Atıkları Ücretsiz Toplanıyor

17 Nisan 2025 Tarihinde Eklendi 193 Kez Okundu

Konak Belediyesi, kullanılmayan eski mobilyaları evlerden ücretsiz toplayarak hem çevre kirliliğinin önüne geçiyor hem de vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor. Vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya çağıran Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu, kullanılmayan mobilyaları sokaklara bırakmak yerine belediyeyle iletişime geçerek bu hizmetten faydalanmaya davet etti.

Vatandaşların günlük hayatını kolaylaştırmak için aralıksız çalışan Konak Belediyesi, uzun süredir başarıyla sürdürdüğü mobilya atıklarının evlerden ücretsiz toplanması uygulamasıyla çevre temizliği ve kent estetiğine katkı sağlamaya devam ediyor. Vatandaşların kullanmadığı beyaz eşya, kanepe, koltuk, masa, sandalye gibi büyük hacimli eşyalar, gelen talepler doğrultusunda Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından adreslerden alınıyor. Özellikle sokak aralarına ve boş alanlara bırakılan eski mobilyaların yarattığı görüntü ve çevre kirliliğini önlemek amacıyla sürdürülen hizmet, kentlilerin hayatını kolaylaştırıyor ve düzenli atık yönetimi süreçlerine katkı sağlıyor. Hizmetten faydalanmak ve konu hakkında bilgi almak isteyen vatandaşların 444 35 66 numaralı telefonu arayarak randevu almaları yeterli oluyor.

Vatandaşlara duyarlılık çağrısı

Hizmetin hem çevresel sürdürülebilirliğe katkı sağladığını hem de vatandaşların hayatını kolaylaştırdığını belirten Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya, kullanılmayan mobilya ve eşyaları sokaklara bırakmak yerine belediyemizle iletişime geçerek bu hizmetten faydalanmaya davet ediyoruz. Konak’ta temiz, düzenli ve yaşanabilir bir çevreyi hep birlikte yaratabiliriz” ifadelerini kullandı.


Foto Galeri

Son Haberler
Konak’ta Okuma-Yazma Seferberliği Başladı

30 Nisan 2025 Tarihinde Eklendi
71 Kez Okundu

Konaklı Çocuklar ‘Kontak’ta Bilim ve Teknolojiyle Buluştu

29 Nisan 2025 Tarihinde Eklendi
134 Kez Okundu

Konak’ta 3. Göç Sempozyumu Gerçekleştirildi

28 Nisan 2025 Tarihinde Eklendi
166 Kez Okundu

'Mutlu Çocuklar' Yenilenmiş Sınıflarına Kavuştu

25 Nisan 2025 Tarihinde Eklendi
195 Kez Okundu

Konak Belediyesi ve İZTO’dan İşbirliği

24 Nisan 2025 Tarihinde Eklendi
216 Kez Okundu

23 Nisan Coşkusu Konak’ta Doyasıya Yaşandı

24 Nisan 2025 Tarihinde Eklendi
173 Kez Okundu