KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Batur’dan CHP Konak İlçe Örgütüne Seçim Mesajı

Batur’dan CHP Konak İlçe Örgütüne Seçim Mesajı

21 Nisan 2023 Tarihinde Eklendi 913 Kez Okundu

“Sandıklara sahip çıkacağız”

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe örgütüyle bayramlaştı. Batur, partilileriyle bir araya geldiği bayramlaşma töreninde, tüm partilileri sandıklara sahip çıkmaya çağırdı. Batur, “Sandıklara sahip çıkarak baharı getireceğiz” dedi.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe örgütüyle bayramlaşma töreninde bir araya geldi. CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından, CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Ednan Arslan, Meclis üyeleri, İl yöneticileri, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları ile partililerin katıldığı bayramlaşma töreninde Başkan Batur, 14 Mayıs’ta Türkiye’nin bambaşka bir ülke olacağını ve buna tüm kalbiyle inandığını söyledi. Gençlerin, kadınların, çocukların yani tüm ülkenin rahat bir nefes alacağını söyleyen Batur, bunun için parti örgütünü çok çalışmaya çağırdı: “Kapı kapı dolaşmak lazım ve özellikle de partimize oy atmayacak kesimdeki vatandaşlarımızı ikna etmemiz lazım. Bu olmazsa olmaz seçimi, ya karanlık ya aydınlık seçimi. Geleceğimizle ilgili, sadece kendi geleceğimizle ilgili değil, çocuklarımızın, torunlarımızın geleceği ile ilgili bir seçim. Bunun için çok çalışmamız lazım.”

Batur: Sandık başından ayrılmayacağız

Öte yandan sandıklara sahip çıkmanın önemine de dikkat çeken Batur, İstanbul seçimlerinde nasıl sandıklara sahip çıkıldığını, ıslak imzalara sahip çıkıldığını ve seçimleri nasıl kazandıklarını anlattı. Batur, “Sahada çalışmamızın karşılığı sandıklardır. Sandık görevlilerimizin, müşahitlerimizin, ıslak imza alınana kadar o sandık başından ayrılmamaları çok önemlidir. Çünkü manipülasyon yapacaklardır, haberler yayılacaktır, bu yüzden hiçbir sandık görevlisi arkadaşımız partiden haber gelmediği sürece sandıkların başından ayrılmayacaktır. İstanbul seçimini nasıl kazandık, ıslak imzalarla kazandık. Bütün partililerimize, Millet ittifakındaki tüm arkadaşlarımıza çok büyük iş düşüyor” diye konuştu. Başkan Batur, tüm partililerin bayramını kutlarken, 14 Mayıs akşamı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13. Cumhurbaşkanı seçileceğini ve asıl bayramı hep beraber kutlayacaklarına inandığını söyledi.

Arslan: Uyumak, dinlenmek yok

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Ednan Arslan da, “tüm gücümüzle, örgütümüzle sandıklara vatandaşların oylarına Türkiye’nin geleceğine sahip çıkacağız. Bu yolda uyumak, dinlenmek yok. Mücadelemiz Çankaya Köşkü’ne Kılıçdaroğlu’nu çıkarana kadar devam edecek.” dedi.


Foto Galeri

Son Haberler
Güzelyalı’nın Yeni Hizmet Noktalarına 7’den 70’e Yoğun İlgi

15 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
163 Kez Okundu

‘Mutlu Çocuklar’dan Annelere Sürpriz

14 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
70 Kez Okundu

Soma’da Hayatını Kaybeden 301 Madenci Konak’ta Anıldı

14 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
118 Kez Okundu

Konak Tarih Gezileri Başlıyor: Yeni Rota Kemeraltı

13 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
302 Kez Okundu

“Kadınların Daha Görünür Olması İçin Çalışıyoruz”

12 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
155 Kez Okundu

Konak’ta İmzalar Sanat İçin Atıldı

12 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
156 Kez Okundu