KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Başkan Mutlu’dan Doğalgaz Zirvesi

Başkan Mutlu’dan Doğalgaz Zirvesi

03 Mayıs 2024 Tarihinde Eklendi 147 Kez Okundu

“Her mahalleye doğalgaz” vaadini yerine getirmek için çalışmalara hızla başlayan Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir Doğalgaz (İZMİRGAZ) Genel Müdürü Ahmet Yetik’i ziyaret etti. Başkan Mutlu, doğalgazı olmayan mahallelere doğalgaz gelmesi için çalışma talebinde bulundu.

Seçim vaatlerinden biri olan “Her mahalleye doğalgaz” sözünü yerine getirmek için temaslarına hızla başlayan Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir Doğalgaz (İZMİRGAZ) Genel Müdürü Ahmet Yetik’i ziyaret etti. Konak ilçesi Çınarlı Mahallesi’ndeki hizmet binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Mutlu, doğalgazı olmayan mahallelere doğalgaz gelmesi için çalışma talebinde bulundu.

Kurumlarla iş birliği vurgusu

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarete ilişkin açıklama yapan Başkan Mutlu, “Seçim sürecinde enerjiye erişimde eşitliği sağlamak üzere Konak’ta tüm mahallelere doğalgaz hizmetinin getirilmesi amacıyla ilgili kurumlarla iletişime geçerek süreçleri hızlandırmak için çalışacağımızı belirtmiştik. Vatandaşımıza verdiğimiz sözü unutmadık ve çalışmalarımıza vakit kaybetmeden başladık. İZMİRGAZ Genel Müdürü Ahmet Yetik’i makamında ziyaret ederek vatandaşın haklı talebini dile getirdik. Misafirperverlikleri ve konuyla yakından ilgilendikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Kurumlarla iş birliği içerisinde Konak’ın sorunlarını çözmek ve her mahalleye doğalgaz gelmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Konak’ta doğalgaz bağlanmayan mahalle kalmayacak. Komşularımızın doğalgaz ile ilgili beklentilerini karşılamak için İZMİRGAZ ile bir arada çalışarak doğalgazı olmayan mahallelerimizi en kısa zamanda doğalgaza kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.


Foto Galeri

Son Haberler
Konak’ta Günbatımında Gençlik Buluşması Var

17 Mayıs 2024 Tarihinde Eklendi
35 Kez Okundu

Çocuk İstismarı ve Akran Zorbalığına Karşı Örnek İş Birliği

17 Mayıs 2024 Tarihinde Eklendi
19 Kez Okundu

Konak’tan Hazır Giyim Sektöründe Kadın İstihdamına Yeni Model

17 Mayıs 2024 Tarihinde Eklendi
35 Kez Okundu

Konak’ta ‘Okuyan Bir Gelecek’ İnşa Ediliyor

15 Mayıs 2024 Tarihinde Eklendi
63 Kez Okundu

Konak’ta Kaçak Moloz Dökümüne Geçit Yok

14 Mayıs 2024 Tarihinde Eklendi
72 Kez Okundu

Konak’ta ‘Anneler Günü’ Coşkuyla Kutlandı

13 Mayıs 2024 Tarihinde Eklendi
95 Kez Okundu