KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Konak’ta, Çanakkale Zaferi’nin 107. Yılı Kutlandı

Konak’ta, Çanakkale Zaferi’nin 107. Yılı Kutlandı

18 Mart 2022 Tarihinde Eklendi 578 Kez Okundu

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107. yılı Konak’ta kutlandı. Konak Kaymakamlığı tarafından Halkapınar İstiklal Şehitliği’nde düzenlenen törende, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale Zaferi kahramanlarının aziz hatırası önünde saygı duruşunda bulunuldu.  

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107. yıldönümü dolayısıyla Konak Kaymakamlığı tarafından Halkapınar İstiklal Şehitliği’nde tören düzenlendi.  Törene Konak Kaymakamı Gökhan Görgülüaslan, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Personel Albay Abdi Şimşek, Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Şule Ural, protokol ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, anıta çelenk sunulmasının ardından günün anlam ve önemini anlatan konuşmaların yapılmasıyla sona erdi.  

Batur: Tüm gazi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, Atatürk’ün “Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı var olmalarının yegâne koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır” sözlerinin altını çizerek, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm gazi ve şehitleri rahmet ve saygıyla anıyorum” dedi.


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
430 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
581 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
378 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
376 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
352 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
400 Kez Okundu