KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Konak’ta Amatör Spora Destek Sürüyor

Konak’ta Amatör Spora Destek Sürüyor

29 Ağustos 2019 Tarihinde Eklendi 1013 Kez Okundu

Konak Belediyesi, ilçenin amatör spor kulüplerine desteğini sürdürüyor.Temmuz ayında 20 amatör spor kulübüne nakdî yardım yapan Konak Belediyesi, bu kez de malzeme desteği sağladı. Amatör liglerde mücadele eden 20 kulübe, krampondan futbol topuna, eşofmandan spor ayakkabısına kadar, takımların ihtiyaç duyduğu her türlü spor malzemesi verildi.

Bizzat Başkan Teslim Etti

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, malzemeleri Konak Belediyesi başkanlık binasında düzenlenen törenle kulüplere teslim etti.Törene, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri (ASKF) Kadir Akbulut, Konak Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı ve Konak Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Şerif Demir, kulüp yöneticileri, sporcular ve Konak Belediyesi meclis üyeleri katıldı.

Dayanışmaya Devam Mesajı

Törende konuşan Batur, kulüplerinin yaşadıkları sıkıntıları bildiğini belirterek, “Bu yardımların kulüplerimize sezon öncesi ulaşması bizim için önemliydi. Kulüplerimize verdiğimiz sözleri kademe kademe yerine getiriyoruz. Nakdî yardımlarımızı yaptık, federasyona katılım paylarını ödedik ve bugün de her kulübe eşit olacak şekilde malzeme yardımı yapıyoruz. Bu dayanışmanın bundan sonra da devam edeceğini tüm kalbimle ifade etmek istiyorum. Kulüplerimizin bu destekleri en iyi şekilde değerlendireceklerine inancım da tamdır” diye konuştu. Kendisi de bir dönem futbol oynayan ve yöneticilik yapan Başkan Batur, törende gençlerle tek tek ilgilenerek, “Sizler geleceğin başarılı birer sporcusu olabilirsiniz. Yeter ki inanın, çalışın ve azmedin. Başarıya mutlaka ulaşacaksınız. Bugün burada dağıttıklarımızın hepsi çok güzel, pırıl pırıl malzemeler. İnsanın yeniden futbola başlayası geliyor”dedi.

Törende söz alan İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Kadir Akbulut ile Konak Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı ve Konak Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Şerif Demir, desteklerin sezondan önce kulüplerine ulaştırılması noktasında gösterdiği hassasiyet için Başkan Batur’a teşekkür etti.


Foto Galeri

Son Haberler
Göztepe Sakinlerinden Başkan Mutlu'ya Sevgi Seli

17 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
30 Kez Okundu

Azerbaycan Kadınları Baharı Başkan Mutlu’yla Karşıladı

16 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
68 Kez Okundu

Konak'ın Parkları Bayramda Çiçek Açtı

13 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
84 Kez Okundu

Konak'ta Bayram Temizliği

10 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
99 Kez Okundu

Konak'ın Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı

09 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
675 Kez Okundu