Anasayfa > Haberler > Konak’ta 19 Mayıs’a Coşkulu Kutlama

Konak’ta 19 Mayıs’a Coşkulu Kutlama

20 Mayıs 2024 Tarihinde Eklendi 128 Kez Okundu

Konaklılar günbatımında buluştu 19 Mayıs coşkusunu hep birlikte yaşadı

Konak Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği Beyefendi konserini dinlemek için Karantina Demokrasi Meydanı’nda buluşan Konaklılar hep bir ağızdan şarkılar söyledi. Konser sonunda 100. Yıl ve İzmir Marşları eşliğinde ellerde dalgalanan Türk bayrakları geceye damga vurdu.

Konak Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği Günbatımında Gençlik Buluşması, Konaklıların yoğun ilgi göstermesiyle muhteşem anlara sahne oldu. Karantina Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşen etkinlikte sevilen müzik grubu Beyefendi, Barış Manço’dan Bulutsuzluk Özlemi’ne, Türk rock tarihine damga vurmuş efsanelerin unutulmaz şarkılarını söyledi.

Gençler ve kendini genç hissedenler

Yediden yetmişe, konsere gelenlerin bir an olsun yerinde duramadığı etkinlikte tüm şarkılar hep bir ağızdan söylendi. 19 Mayıs coşkusunun duraksız yaşandığı konserde Konak Belediyesi’nin ikram araçları da hazır bulundu. Maaile konsere gelenler birbirinden güzel görüntüler oluşturdu. Bayramın asıl sahibi gençlerin yanı sıra torunlar da nine ve dedeleriyle dans etti, anne babalar Barış Manço şarkılarını çocuklarıyla birlikte söyledi. Yediden yetmişe Konaklılar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı tek yürek kutladı.

Başkan Mutlu’dan en güzel hediye

Konser sonunda etkinliğe katılanlara Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun armağanı olarak Türk bayrakları dağıtıldı. 100. Yıl ve İzmir Marşları eşliğinde ellerindeki bayrakları coşkuyla sallayan Konaklılar unutulmaz görüntülere imza attı.