KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Konak’ın Okul Yollarına Yaya Güvenliği İçin Renkli Dokunuş

Konak’ın Okul Yollarına Yaya Güvenliği İçin Renkli Dokunuş

02 Şubat 2025 Tarihinde Eklendi 445 Kez Okundu

Öğrencilerin yaya güvenliğini sağlamak ve sürücülerin farkındalığını artırmak için harekete geçen Konak Belediyesi, pilot alanlar olan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Mimar Sinan Ortaokulu’nun sokaklarında renkli yol uygulamalarını hayata geçirdi.
Yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde öğrencilerin yaya güvenliğini sağlamak ve sürücülerin farkındalığını artırmak için kolları sıvayan Konak Belediyesi, pilot alanlar olan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Mimar Sinan Ortaokulu’nun sokaklarında renkli yol uygulamalarını hayata geçirdi. Yaya çizgilerini yenileyen ve renkli boyamalarla çocuklara eğlenceli bir okul yolu tasarlayan Konak Belediyesi, çevre sakinlerinin de büyük beğenisini toplayan çalışmasını ilçedeki diğer okullarda da yaygınlaştıracak. 

Uygulama hızla devam edecek

Tüm çocuklar için güvenli ve eğlenceli bir okul yolu yaratmayı hedeflediklerini belirten Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Okullarımızın çevresinde yer alan yaya yollarında güvenliği artıracak ve yaya konforunu sağlayacak olan uygulamamıza Konak’ımızın diğer okullarında da hızla devam edeceğiz. Kıymetli öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarı dolu bir eğitim öğretim dönemi diliyorum” ifadelerini kullandı.

 


Foto Galeri

Son Haberler
Konak’ta Mobilya Atıkları Ücretsiz Toplanıyor

17 Nisan 2025 Tarihinde Eklendi
94 Kez Okundu

Kıllıoğlu Hamamı Ayağa Kalkıyor

15 Nisan 2025 Tarihinde Eklendi
219 Kez Okundu

Konaklı Minikler Sanatla Büyüyor

14 Nisan 2025 Tarihinde Eklendi
103 Kez Okundu

Konak’ın Faaliyet Raporu Kabul Edildi

11 Nisan 2025 Tarihinde Eklendi
267 Kez Okundu

Konak’ta Romanlar Günü’ne Özel Buluşma

10 Nisan 2025 Tarihinde Eklendi
206 Kez Okundu