KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Cumhuriyet Resim Yarışması Başladı

Cumhuriyet Resim Yarışması Başladı

16 Ekim 2020 Tarihinde Eklendi 1455 Kez Okundu

Konak Belediyesi’nin düzenlediği “Cumhuriyet Resim Yarışması” ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu çocukların resimlerine yansıyacak.

Konak Belediyesi Cumhuriyetin ilan edilişinin 97’nci yılında, çocukların Cumhuriyet Bayramı coşkusunu renklerle anlatabilecekleri bir resim yarışması düzenledi. Konaklı çocukları “Cumhuriyet Resim Yarışması”na katılmaya davet eden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “Gelecek nesillerin, büyük emek ve mücadele ile kurulan Cumhuriyetin değerlerini öğrenmesi, bu değerleri coşkuyla kucaklaması önemli. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ‘Ey yükselen yeni nesil! Gelecek sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz’ sözleriyle Cumhuriyeti çocuklara emanet etti. Bizim de çocuklarımıza güvenimiz tam. İnanıyorum ki çocuklar, Atatürk ve Cumhuriyet sevgisini, içlerinden geldiği gibi, bizim bile ifade edemeyeceğimiz kadar saf haliyle resimlerine yansıtacaklar” dedi.

 

Son başvuru 20 Ekim

Çocukların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı, Mustafa Kemal Atatürk’e duydukları sevgiyi ve içlerindeki duyguları resimlerine aktaracağı “Cumhuriyet Resim Yarışması”na Konak ilçesinde eğitim gören 4. 5. 6. 7. sınıf öğrencileri katılabilecek. Yarışmada birincilik ödülü olarak bisiklet verilirken ikinci seçilen resim sahibi tablet, üçüncü ise akıllı saat kazanacak. Son başvuru tarihi 20 Ekim 2020 olarak belirlenen yarışamaya başvurular yarisma@konak.bel.tr mail adresi üzerinden yapılacak. Yarışma şartnamesi, başvuru belgeleri ve detaylı bilgiye Konak Belediyesi resmi web sitesi www.konak.bel.tr adresinden ilgili linki tıklayarak ulaşılabiliyor.


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
431 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
582 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
378 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
376 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
354 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
401 Kez Okundu