KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Batur’dan 23 Nisan’a Özel Video ve Mesaj

Batur’dan 23 Nisan’a Özel Video ve Mesaj

24 Nisan 2021 Tarihinde Eklendi 623 Kez Okundu

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle özel bir kutlama videosu ve mesaj yayınladı. Çekimleri Zafertepe Tarık Gencer Spor Tesisleri’nde gerçekleşen video’da Başkan Batur ve Konak Belediyesi Spor Okullarından 35 öğrenci andımızı okudu.

 Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 101 yıl önce çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel hazırlanan videoda Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, miniklerle birlikte Andımız’ı okudu. Atatürk posterleri ve Türk Bayraklarıyla donatılan Zafertepe Tarık Gencer Spor Tesisleri’nde yapılan video çekiminde Konak Belediyesi Spor Okullarından 35 öğrenci yer aldı. Açıkhava’da yapılan etkinlikte sosyal mesafe ve hijyen kuralları maksimum düzeyde uygulandı. Pandemi şartları gereği 3’er metre aralıklarla sahada yerlerini alan minikler, üstlerinde Atatürk portresi baskılı tişörtleri, ellerinde Türk Bayrağı ile Andımızı okudu. Başkan Batur’da Ata’sının izinden yürüyeceğini hep bir ağızdan haykıran miniklere elinde Türk Bayrağı ile eşlik etti. Ardından aynı coşkuyla İzmir Marşı okundu.

Başkan Batur, katılımcı tüm çocuklara günün anısına madalya, eşofman ve Türk Bayrağı hediye etti. 

Başkan Batur, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırladığı mesajında…

Sevgili Çocuklar,

Bugün 23 Nisan, bağımsızlığımızın bayramı...

Sizler dünyaya emsal olmuş çok büyük bir liderin çocuklarısınız. Cumhuriyetimizin Kurucusu, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, meclisimizi açarak, egemenliğimizi tüm dünyaya haykırdığımız 23 Nisan’ı sizlere armağan ederken, aslında sizi ne kadar çok sevdiğini de gösteriyordu. Ve bu eşsiz armağan aslında size duyduğu sarsılmaz güvenin de ifadesiydi. Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar yaşatacağınızdan emindi.

Sizlerin de bu güvene layık olacağınıza eminim; çünkü Atamıza ve bize hürriyetimizi kazandıran tüm kahramanlarımıza kalbinizde kocaman bir yer olduğunu biliyorum.

İşte bugün sizlere düşen en büyük görev de kendinizi geliştirmek için her gün daha çok çalışmak, okumak ve başta Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımıza, sizlere emanet edilen tüm değerlerimize sahip çıkmaktır. Bizler sizlere daha iyi bir gelecek kurmak için çabalarken, sizlerin de bunu başaracağına kuşkum yok.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nızı bu inançla kutluyor, sizleri hasretle kucaklıyorum.

Abdül Batur

Konak Belediye Başkanı

 


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
429 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
580 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
377 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
376 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
351 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
400 Kez Okundu