Anasayfa > Haberler > Başkan Mutlu’ya Türkiye Belediyeler Birliği’nde Önemli Görev

Başkan Mutlu’ya Türkiye Belediyeler Birliği’nde Önemli Görev

06 Haziran 2024 Tarihinde Eklendi 181 Kez Okundu

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB), seçimleri Ankara’da yapıldı. Seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TBB’nin başkanlık koltuğuna getirilirken, Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu da Kentsel Hareketlilik ve Ulaşım Komisyonu Üyesi olarak seçildi.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) başkanlığı için yarışan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, rakibinin oyunu ikiye katlayarak 515 oy ile başkan seçildi. Komisyon üyeliklerinin de belirlendiği toplantıda Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Kentsel Hareketlilik ve Ulaşım Komisyonu Üyeliğine seçildi. Yeni dönemde komisyon üyesi olarak görev alacak olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Mutlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Türkiye Belediyeler Birliği Genel Kurulu’nda partimizin adayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için bir aradaydık. Seçim sonucunda TBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu ve yönetimini kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Yeni dönemde TBB Kentsel Hareketlilik ve Ulaşım Komisyonu üyesi olarak görev alacak olmanın gururunu yaşıyorum. Sosyal belediyeciliğin meşalesini daha da ileriye taşıyacağımız yeni dönem ülkemize ve tüm belediyelerimize hayırlı olsun.”